Ζώδια Σήμερα 06/09: Συζητήσεις και διευθετήσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 06/09

Ζώδια Σήμερα 06/09: Συζητήσεις και διευθετήσεις

Τετάρτη, 06/09/2023

Ο ανάδρομος Ερμής και ο Ήλιος συναντιούνται σήμερα στην Παρθένο, κάνοντάς μας πολύ πιο εξωστρεφείς, με διάθεση να συζητήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε το οποιοδήποτε θέμα μας απασχόλησε κατά το παρελθόν και μιας και οι συγκεκριμένοι πλανήτες είναι σε ένα ζώδιο πρακτικό και λογικό είναι ευκαιρία να κλείσουμε εκκρεμότητες. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι απέναντί μας θα βρούμε πρόθυμους ανθρώπους όχι μόνο να μας ακούσουν και να αποδεχτούν ό,τι έχουμε να πούμε, αλλά και να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε κάποια ιδέα ή πρότασή μας που κρατούσαμε στο συρτάρι και τώρα δείχνει ιδανική.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι του β’ δεκαημέρου, παράσταση για έναν ρόλο θα δώσετε σήμερα, όμως προσέξτε και μην αναλωθείτε σε παλιές υποθέσεις, λεπτομέρειες και πρόσωπα, χάνοντας το τώρα. Αν υπάρχει κι άτομο που θέλετε ερωτικά να κατακτήσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το προσεγγίσετε.

Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του β’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας μέσα από διάλογο. Το να βγάζετε συμπεράσματα και να παίρνετε αποφάσεις από μόνοι σας κι απλά να τις ανακοινώνετε, σίγουρα θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου, αν έχετε παράπονα, αν θέλετε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή αμφιβάλλετε για τα συναισθήματα σας ή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να τα βάλετε όλα κάτω, ωραία και καλά και να τα ξεκαθαρίσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved