Ζώδια Σήμερα 01/09: Σε φθινοπωρινό mood

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/09

Ζώδια Σήμερα 01/09: Σε φθινοπωρινό mood

Παρασκευή, 01/09/2023

Καλωσορίζουμε την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου με τη Σελήνη στους Ιχθύς,παρέα με τον Ποσειδώνα που θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι μας να μας χαλαρώσουν, να μας γαληνέψουν νου και ψυχή, για να ξεχάσουμε τα αρνητικά και να θυμόμαστε μόνο τα θετικά. Ίσως μάλιστα κάνουμε ένα διάλειμμα από τα πρακτικά, για να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να αφήσουμε τη σκέψη μας να ταξιδέψει, ακόμα και να κοιμηθούμε, αφού ο ύπνος είναι η καλύτερη φυγή.

Το απόγευμα, η Σελήνη περνά στον Κριό και σε ελάχιστο χρόνο θα κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Ζυγό, ξεβολεύοντας και αναστατώνοντάς μας, οπότε θα αποχαιρετήσουμε τη γαλήνη μας. Θα υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα, θα είμαστε οξύθυμοι, θα εκνευριζόμαστε με το παραμικρό κι έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ και να ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, αφήστε το μυαλό σας να σας πάρει μακριά, να σας πάει σε ξένα μέρη, που λέει και το τραγούδι και ξαναβρείτε τη θετική σας ενέργεια.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, μια παύση δραστηριοτήτων μόνο καλό θα σας κάνει, οπότε, ακόμα κι αν το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο, κάνε τε ένα διάλειμμα ή τουλάχιστον εστιάστε για λίγο σε ό,τι σας φτιάχνει τη διάθεση, αλλιώς, όλο λάθη και παρεξηγήσεις θα έχετε.

Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, εσείς ξέρετε καλύτερα τι χρειάζεστε για να νιώσετε όμορφα, φροντίστε λοιπόν να το αποκτήσετε. Να θυμάστε όμως ότι δεν είναι απαραίτητα υλικό. Μια ευγενική πράξη, λόγια γεμάτα αγάπη κι ενδιαφέρον ίσως έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, πιθανό να γίνετε μύλος στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αφού ο καθένας σας θα κοιτάει να γίνει το δικό του και όχι το πιο είναι το σωστό. Τράβα ο ένας από δω το σχοινί, τράβα ο άλλος, λογικό είναι να ξεφύγει η κατάσταση.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, η συναισθηματική σας αστάθεια είναι μεγάλη, το ίδιο και ο εκνευρισμός σας οπότε εύκολα μπορεί να ξεσπάσετε με διάφορους τρόπους είτε ξοδεύοντας χρήματα είτε κάνοντας ζήλιες. Προτιμήστε το σεξ, που είναι η καλύτερη μέθοδος εκτόνωσης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved