Ζώδια Σήμερα 30/08: Κάποια πράγματα χρειάζεται να γίνουν

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 30/08

Ζώδια Σήμερα 30/08: Κάποια πράγματα χρειάζεται να γίνουν

Τετάρτη, 30/08/2023

Η Σελήνη,μέχρι το μεγαλύτερο μέρος της μέρας,θα παραμένει στον Υδροχόο και μας καλεί να αλλάξουμε τρόπο προσέγγισης προσώπων και καταστάσεων, χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς και δράματα, ώστε να παραμείνουμε ανεπηρέαστοι και με καθαρό μυαλό. Θα είναι πιο εύκολο να αποστασιοποιηθούμε για να δούμε ολόκληρη την εικόνα και όχι επί μέρους στοιχεία. Από την άλλη βέβαια, δε θα λείψουν κι απροσδόκητες ή αψυχολόγητες κινήσεις, προκειμένου να αποκτήσουμε περισσότερο χώρο και ελευθερία ή προκλήσεις, στις οποίες δε θα έπρεπε να δώσουμε μεγάλη σημασία.

Αργά το απόγευμα, με το που θα περάσει στους Ιχθύς, θα καταφέρουμε να ηρεμήσουμε, αν και δεν αποκλείεται, ύστερα από τόση ένταση, να νιώσουμε κατάκοποι και χωρίς ίχνος ενέργειας και ζωντάνιας. Από την άλλη, ο άκρατος ρομαντισμός ή ο συναισθηματισμός μας θα μετριαστούν με τη σύνοδό της με τον Κρόνο και θέλουμε-δε θέλουμε θα αναγκαστούμε να αποδεχτούμε ότι κάποια πράγματα χρειάζεται να γίνουν, ακόμα κι αν δε μας αρέσουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε την εύνοια που έχετε για να αλλάξετε δεδομένα της προσωπικής σας ζωής! Προσπαθήστε μόνο η θεωρία σας να συμβαδίζει με την πράξη!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά κάποιες αντιδράσεις ή διαφωνίες δικών σας προσώπων ή ατόμων της δουλειάς σας. Αν γυρίσετε την πλάτη σας, η όποια ένταση θα εκτονωθεί σύντομα.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του γ’ δεκαημέρου, είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια άλλη τακτική και όχι τη συνηθισμένη προκειμένου να βγείτε κερδισμένοι.

Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, θα βάλετε στην άκρη δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, για να ικανοποιήσετε τους άλλους, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μέρα θα σας βρει απογοητευμένους, εκτός αν, παρά τις προσπάθειές σας, δεν εισπράξετε καμία αναγνώριση.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, θα πιεστείτε με κάποια θέματα οικογενειακά ή της σχέσης σας, ενδεχομένως και να δυσαρεστηθείτε από μια εξέλιξη ή να δυσανασχετήσετε με κάποιους, αλλά η υπομονή, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι αρετή.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε οικονομικά και ερωτικά και να διαχωρίσετε το τι είναι απαραίτητο, από το τι σας ευχαριστεί!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved