Ζώδια Σήμερα 28/08: Τα πάντα υπό έλεγχο

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 28/08

Ζώδια Σήμερα 28/08: Τα πάντα υπό έλεγχο

Δευτέρα, 28/08/2023

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Αιγόκερωμέχρι το απόγευμα και θα είμαστε σε φάση συντήρησης δυνάμεων και συναισθηματικού περιορισμού, καθώς θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα. Σχέδια και πλάνα μπαίνουν σε εφαρμογή, εμείς θα είμαστε πιο καχύποπτοι, συγκρατημένοι και αυτοελεγχόμενοι, ενώ δεν αποκλείεται να μας πιάσει και μια ανησυχία για το αν μπορούμε να καταφέρουμε όλα αυτά που θέλουμε ή χρειαζόμαστε κι άλλη προσπάθεια.

Με το που θα περάσει η Σελήνη στον Υδροχόο θα τριγωνιστεί και με τον Άρη στον Ζυγό, οπότε θα ανεβάσουμε στροφές, θα ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και θα γίνουμε πιο επικοινωνιακοί. Η εμφάνισή μας θα μας απασχολήσει αρκετά γιατί θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους, κυρίως όμως σε εμάς. Από την άλλη, θα θέλουμε να βγούμε έξω, να έρθουμε σε επαφή με κόσμο, να γνωριστούμε, να κάνουμε τις δημόσιες σχέσεις μας και να κλείσουμε με ευχάριστο τρόπο τη μέρα μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, αρκεί να πιστέψετε λίγο περισσότερο στις δυνατότητές σας γιατί μόνο έτσι ό,τι θέλετε, θα το κάνετε κι ό,τι επιθυμείτε θα το αποκτήσετε. Εφ’ όσον έχετε έναν σκοπό, εξυπηρετήστε τον!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι του γ’ δεκαημέρου, μια ένταση στο περιβάλλον σας μπορεί να υπάρχει, αλλά και συμπεριφορές ή αντιδράσεις που θα σας δυσαρεστήσουν, αλλά καλό είναι να ξέρετε τι σας γίνεται και να το αντιμετωπίσετε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, η ανασφάλεια και το άγχος που μπορεί να σας πιάσει για τα χρήματά σας είναι προσωρινό. Ωστόσο, φροντίστε κι εσείς να μην ξεφύγετε, για να μην ψάχνεστε αργότερα.

Υδροχόοι και Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, από το απόγευμα και μετά γίνεστε αυτόματα το επίκεντρο της προσοχής. Ενεργοποιηθείτε, εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματά σας, επιδείξτε τα ταλέντα σας και κάντε τις δημόσιες σχέσεις σας.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, θέλετε να γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας, όμως καλό θα ήταν να μην βιάζεστε και να πάρετε τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved