Ζώδια Σήμερα 22/08: Χωρίς αντιστάσεις και όρια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 22/08

Ζώδια Σήμερα 22/08:  Χωρίς αντιστάσεις και όρια

Τρίτη, 22/08/2023

Δύο αντιφατικές όψεις γίνονται σήμερα, που ενδεχομένως άλλους να χαροποιήσουν κι άλλους να μπερδέψουν ή να εξαπατήσουν. Από τη μια, λοιπόν, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα τετραγωνίζεται με τον Δία στον Ταύρο,χαλαρώνοντας τελείως αντιστάσεις και περιορισμούς. Η αισιοδοξία κι ο ενθουσιασμός θα μας καταλάβει, οι προσδοκίες μας θα αυξηθούν, ενώ δε θα λείψουν και οι θετικές ειδήσεις και συναντήσεις ενδεχομένως με πρόσωπα από το πρόσφατο παρελθόν μας, επαναφέροντας προοπτικές συνεργασίας ή ευκαιρίες για ξανασμίξιμο με μια παλιά αγάπη. Ωστόσο, θα εμφανιστούν και φαινόμενα επιπολαιότητας, ανωριμότητας, ανευθυνότητας και τάση σε «καταχρήσεις», τεμπελιά και μεγάλες υποσχέσεις.

Από την άλλη, έχουμε την αντίθεση του Άρη στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, η οποία θολώνει τα νερά και θα βαλθεί να δοκιμάσειτα νεύρα και τις αντοχές μας εξ αιτίας παγίδων, ψεμάτων, παραπλανήσεων, ψευδαισθήσεων και απογοητεύσεων. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και με τα πράγματά μας, λόγω κλοπής, απώλειας ή αφηρημάδας. Το νου μας, επίσης, πρέπει να έχουμε σε απάτες, κυρίως στις αγορές μας, αφού ενδέχεται να πληρώσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή προϊόντα να είναι αλλοιωμένα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, σήμερα μάλλον θα το τερματίσετε το κοντέρ ή τουλάχιστον θα φτάσετε κοντά στο να ξεπεράσετε τα όριά σας. Κρατήστε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το πολύ δεν είναι πάντα και καλό και η ποσότητα δε συμβαδίζει με την ποιότητα. Ελέγξτε την... όρεξή σας!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, έχετε μια απεριόριστη λαχτάρα για έρωτα και χρήμα, διασκέδαση και ευκαιρίες. Αν κάνετε σωστή διάκριση και δεν παρασυρθείτε από την μεγάλη σας όρεξη, θα είστε οι πλέον ευνοημένοι της μέρας.

Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, για σας χτυπά η καμπάνα. Θα δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σας από βλάβες, ακυρώσεις αλλά και κοροϊδία. Προσέξτε μην πέσετε θύματα απάτης και τελικά απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, να είστε προσεκτικοί γιατί στον δρόμο σας υπάρχουν λακκούβες. Αφηρημάδα, βιασύνη ή η καλή σας η καρδιά θα σας στοιχίσουν υλικά και συναισθηματικά. Να έχετε το νου σας στα προσωπικά σας αντικείμενα, χρήματα και κυρίως την καρδιά σας γιατί οι επιτήδειοι παραμονεύουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved