Ζώδια Σήμερα 17/08: Συναισθηματική ψύχρα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/08

Ζώδια Σήμερα 17/08: Συναισθηματική ψύχρα

Πέμπτη, 17/08/2023

Νωρίς το ξημέρωμα, η Σελήνη περνά στην Παρθένο, προσπαθώντας να μας κάνει πιο οργανωμένους και συνετούς. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα επιφέρει μια συναισθηματική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα γίνουμε ρεαλιστές και θα κοιτάξουμε το συμφέρον μας και το τι πρέπει να κάνουμε. Γενικά, θα συμπεριφερόμαστε με επιφυλακτικότητα, θα αποφύγουμε να εκφράσουμε το πώς νιώθουμε, μην τυχόν και θεωρηθούμε αδύναμοι ή ότι χρειαζόμαστε τους άλλους και θα μοιραστούμε σκέψεις και αισθήματα μόνο με την οικογένειά μας ή πρόσωπα αισθανόμαστε πολύ δικά μας και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, το θέμα είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες και να έχετε τόσο μυαλό, όπου χρειάζεται, όσο και καρδιά. Κι αν δείτε ότι φορτώνεστε με πολλά βάρη και υποχρεώσεις, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν την πάπια, προσπαθήστε να τους φέρετε προ των ευθυνών τους, όχι όμως με τσακωμούς και υποδείξεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, προηγείται η κάλυψη των αναγκών σας, οπότε διαχειριστείτε τα υλικά και ερωτικά σας αποθέματα συνετά και μην κάνετε του κεφαλιού σας γιατί κάποια στιγμή θα «κλείσει η κάνουλα».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved