Ζώδια Σήμερα 16/08: Νέα Σελήνη στον Λέοντα-Απότομα κλεισίματα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 16/08

Ζώδια Σήμερα 16/08: Νέα Σελήνη στον Λέοντα-Απότομα κλεισίματα

Τετάρτη, 16/08/2023

Σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, η οποία μας καλεί να ξεκολλήσουμε και να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, αφήνοντας οριστικά το παρελθόν πίσω μας και ό,τι δε μας αντιπροσωπεύει ή μας χαλάει. Θέλει να κλείσουμε την πόρτα με θόρυβο, χωρίς πολλές σκέψεις, να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και να ξεκινήσουμε μια διαφορετική, ανανεωτική και πιο δημιουργική πορεία γιατί αν δεν το κάνουμε από μόνοι μας θα το υποστούμε από τους άλλους και μάλιστα με δυσάρεστο τρόπο. Καμία αρχή δεν είναι εύκολη, γι’ αυτό χρειάζεται να έχουμε τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να περάσουμε σε ένα ανώτερο στάδιο και να εξελιχθούμε, μακριά από συνήθειες και συναισθηματικά βάρη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, το παν είναι να αιφνιδιάσετε, πριν εκπλαγείτε δυσάρεστα. Όσο αποφεύγετε ή προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο, αναβάλλοντας το τέλος μιας κατάστασης, τόσο κινδυνεύετε να λήξει απρόσμενα και να καταρρακωθείτε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, κλείστε ένα κεφάλαιο της ερωτικής ή οικονομικής σας ζωής και ανοίξτε ένα καινούργιο. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και θα σας δοθεί η ευκαιρία να πετύχετε τους στόχους σας. Στην αντίθετη περίπτωση, να είστε προετοιμασμένοι για τη χασούρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved