Ζώδια Σήμερα 12/08: Χωρίς υπερβολικούς συναισθηματισμούς

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 12/08

Ζώδια Σήμερα 12/08: Χωρίς υπερβολικούς συναισθηματισμούς

Σάββατο, 12/08/2023

Με τη Σελήνη να περνά στον Καρκίνο νωρίς το ξημέρωμα, στρέφεται το ενδιαφέρον μας στο σπίτι και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες τους, να τα φροντίσουμε, να τα περιποιηθούμε και να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να είναι χαρούμενα.

Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, ωστόσο, μας βοηθά να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και την ευαισθησία ή τον ρομαντισμό μας και να μην τα αφήσουμε να μας παρασύρουν σε κινήσεις ή αποφάσεις, που ενδεχομένως να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Θα είμαστε πιο συγκρατημένοι και θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε τόσο το «μέσα» μας, όσο και τα πρακτικά θέματα ή συνεπείς σε ό,τι έχουμε αναλάβει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, κινήστε πλαγίως, δε δίνετε στόχο και ελέγχετε τις καταστάσεις, αλλά και τον εαυτό σας, προσπαθώντας να πετύχετε το καλύτερο για σας και την προσωπική σας ζωή.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, το να διαχωρίσετε τις επιθυμίες από τις ανάγκες και τα πρέπει από τα θέλω σας είναι το κύριο ζητούμενο σήμερα. Προηγούνται οι υποχρεώσεις στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας κι όσο κι αν δε σας αρέσει, αυτό πρέπει να καλύψετε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, έχετε τα τυχερά σας και στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, όμως προσέξτε. Μην πιέζεται καταστάσεις και θα βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved