Ζώδια Σήμερα 09/08: Πάρ’ το αλλιώς να μη γίνει πανικός

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 09/08

Ζώδια Σήμερα 09/08: Πάρ’ το αλλιώς να μη γίνει πανικός

Τετάρτη, 09/08/2023

Η Αφροδίτη στον Λέοντα, ως ανάδρομη, κάνει και πάλι τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, επαναφέροντας, από το πουθενά, στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις και απελευθερώνοντάς μας από συνήθειες και εξαρτήσεις, ζητώντας μας να ακολουθήσουμε ένα άλλο μοντέλο. Οι αναταράξεις θα είναι αρκετές, οι εκπλήξεις επίσης, ανατρέποντας ή αλλάζοντας τελείως τις ισορροπίες στις σχέσεις ή τα οικονομικά μας. Σαφώς θα υπάρξουν αντιδράσεις, εντάσεις και ρήξεις, αφού τα θέλω είναι διαφορετικά ή υπάρχει αδυναμία προσέγγισης ενός καινούργιου τρόπου που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε όσα επιθυμούμε. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το παρελθόν να επανέλθει στο παρόν και να απαιτήσει μερίδιο της προσοχής και του χρόνου μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, πάρτε το αλλιώς για ναφτάσετε πιο άμεσα στους στόχους σας, προσωπικούς ή επαγγελματικούς. Έτσι κι αλλιώς είναι περίοδος αλλαγών, οπότε το να προσπαθήσετε να διατηρήσετε αυτά που έχετε για χάρη των παλιών καλών στιγμών είναι μάταιο. Ίσως στο παρελθόν κρύβεται η λύση για το όποιο πρόβλημά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, υπάρχει μια γενικευμένη αστάθεια, κάτι που δε βοηθά ούτε το να σκεφτείτε καθαρά και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, ούτε και να φρενάρετε την όποια εξέλιξη. Αφήστε λοιπόν τα πράγματα να τσουλήσουν κι όπου σας βγάλει. Ξαφνική επανεμφάνιση πρώην μη σας εκπλήξει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved