Ζώδια Σήμερα 08/08: Μια ζωή την έχουμε

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 08/08

Ζώδια Σήμερα 08/08: Μια ζωή την έχουμε

Τρίτη, 08/08/2023

Μια αρκετά όμορφη Τρίτη ξημερώνει για όλους, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο και τα ευνοϊκά της τρίγωνα με Ερμή και Άρη στην Παρθένο, μας κάνουν πολύ πιο εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς και άμεσους, ενώ η σύνοδός της με τον Δία, που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο αποτελεί εγγύηση στην καλοπέραση και στις γευστικές και μη απολαύσεις. «Μια ζωή την έχουμε κι αν δεν την γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντίσουμε;» που λέει και το λαϊκό τραγούδι και ειδικά αυτοί που βρίσκονται ήδη σε άδεια, θα το ρίξουν έξω και θα ευχαριστηθούν κάθε στιγμή τους. Όχι ότι οι υπόλοιποι θα μιζεριάσουν... Επιπλέον, η μέρα ευνοεί τόσο τα συναισθηματικά ανοίγματα, εφ’ όσον θα υπάρχει ανταπόκριση, όσο και στο να παρουσιαστούν ευκαιρίες και ευκολίες, αφού τύχη υπάρχει. Κάποιες ιδιαίτερες αξιώσεις ή απαιτήσεις είναι πάντως πιθανές με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Λέοντα, γι' αυτό και οφείλουμε να κρατήσουμε ένα μέτρο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι του β' δεκαημέρου, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει, κάνετε τα ανοίγματά σας και φυσικά η ανταπόκριση που βρίσκετε είναι μεγάλη. Ωστόσο, δε θα πρέπει να παρασυρθείτε, από το θετικό κλίμα και να υπερβάλλετε. Ελέγξτε τις επιθυμίες σας!

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β' δεκαημέρου, υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να λυθούν, σίγουρα όμως δε χρειάζεται να χάνετε την ψυχραιμία σας ή να τα παίρνετε προσωπικά, γιατί θα δημιουργηθεί ένταση στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Όλα θα γίνουν στον χρόνο τους.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου, χαλαρώστε, απολαύστε ό,τι έχετε και μην σκέφτεστε το αύριο. Έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα, να βρείτε τον έρωτα και ίσως να κερδίσετε και χρήματα. Μην ξανοίγεστε όμως και φροντίστε, συναισθηματικά, να κρατήσετε το μέτρο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved