Ζώδια Σήμερα 03/08: Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 03/08

Ζώδια Σήμερα 03/08: Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν

Πέμπτη, 03/08/2023

Σήμερα, η Σελήνη στους Ιχθύς θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο, καλώντας μας να δείξουμε τη δέουσα ωριμότητα και υπευθυνότητα και για λίγο να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό και τα θέλω μας για χάρη των πολλών. Ίσως περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μας σε στενό οικογενειακό κύκλο ή θα διαθέσουμε χρόνο για να βγάλουμε μια υποχρέωση, αλλά κι αυτά είναι μέσα στα πλαίσια. Από την άλλη, ο άκρατος ρομαντισμός ή συναισθηματισμός μας θα μετριαστεί, αφού, θέλουμε-δε θέλουμε, θα αναγκαστούμε να αποδεχτούμε ότι κάποια πράγματα χρειάζεται να γίνουν, ακόμα κι αν δε μας αρέσουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, θα βάλετε στην άκρη δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, για να ικανοποιήσετε τους άλλους, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μέρα θα σας βρει απογοητευμένους, εκτός αν, παρά τις προσπάθειές σας, δεν εισπράξετε καμία αναγνώριση.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, θα πιεστείτε με κάποια θέματα οικογενειακά ή της σχέσης σας, ενδεχομένως και να δυσαρεστηθείτε από μια εξέλιξη ή να δυσανασχετήσετε με κάποιους, αλλά η υπομονή, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι αρετή.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε οικονομικά και ερωτικά και να διαχωρίσετε το τι είναι απαραίτητο, από το τι σας ευχαριστεί!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved