Ζώδια Σήμερα 28/07: Ζέστη το πρωί, ψύχρα το βράδυ

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 28/07

Ζώδια Σήμερα 28/07:  Ζέστη το πρωί, ψύχρα το βράδυ

Παρασκευή, 28/07/2023

Νωρίς το πρωί η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη κι εμείς θα ξαναβρούμε το χιούμορ μας, θα αρχίσουμε τις πλάκες και τα ανέκδοτα, κυρίως όμως, συναισθηματικά θα ελαφρύνουμε και θα ξεχάσουμε καημούς και προβλήματα και θα γίνουμε πιο αισιόδοξοι, κεφάτοι και γελαστοί. Όλα αυτά όμως μέχρι το τετράγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, γιατί από εκεί και πέρα το κλίμα αλλάζει. Μια αίσθηση περιορισμού ή εξαναγκασμού θα μας καταλάβει, ενώ πιθανές είναι παρεξηγήσεις ή κάποιο περιστατικό που θα μας κάνει να χάσουμε την καλή μας διάθεση.

Το βράδυ, κάποιες εντάσεις ή εκνευρισμοί και ξεσπάσματα είναι πιθανά καθώς η Σελήνη θα τετραγωνίσει τον Άρη στην Παρθένο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, ευκαιρία είναι να κάνετε εκ βαθέων συζητήσεις, μια ενδοσκόπηση, αλλά και να δείτε με περισσότερη προσοχή θέματα των σχέσεών σας, προσωπικών, οικογενειακών και επαγγελματικών που χρειάζονται «δουλειά». Οι εντάσεις είναι δεδομένες πάντως, κυρίως αν κανείς δεν είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, μπορείτε και πρέπει να πάτε για το κάτι παραπάνω, τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά. Σήμερα όμως δεν είναι η μέρα για να το επιχειρήσετε, αφού θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved