Ζώδια Σήμερα 20/07: Και να θέλεις να χαλαρώσεις, δεν μπορείς

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 20/07

Ζώδια Σήμερα 20/07: Και να θέλεις να χαλαρώσεις, δεν μπορείς

Πέμπτη, 20/07/2023

Σήμερα, έχουμε μάλλον δύο διαφορετικές όψεις, που θα μας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα με το δεκαήμερο που βρισκόμαστε. Κατ’ αρχάς, ο Ήλιος στον Καρκίνο κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, βοηθώντας μας να κατευνάσουμε τις εντάσεις, να διώξουμε τον αρνητισμό από μέσα μας και να ξεχάσουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Ας αφήσουμε το μυαλό μας να ταξιδέψει κάπου πιο όμορφα, να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα, έστω και για λίγο, να κλείσουμε τα μάτια και να ονειρευτούμε ή να πιστέψουμε στο θαύμα.

Από την άλλη, έχουμε την αντίθεση του Άρη στην Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που προκαλεί προβλήματα και βάζει εμπόδια στο δρόμο μας. Η υπομονή μας θα φτάσει στα όριά της, η ανεκτικότητα και η διάθεση για συμβιβασμούς είναι ανύπαρκτη, ενώ το να βρεθούν λύσεις και εναλλακτικές φαντάζει απίθανο. Ακόμα, δεν αποκλείονται ατυχήματα, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, αποτυχία, απόρριψη και αναγκαστικές αλλαγές στόχων. Οφείλουμε να είμαστε, αρκετά προσεκτικοί, ψύχραιμοι και λογικοί γιατί οι παρορμητικές ενέργειες θα έχουν συνέπειες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Καρκίνοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, με τη διαίσθησή σας οδηγό και την πίστη να σας κρατά το χέρι, πολλά μπορείτε να καταφέρετε. Μην ξεχνάτε ότι η δύναμη της πίστης μετακινεί και βουνά!

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, με ευχές και προσευχές ξέρετε ότι δε διορθώνετε τα θέματα που έχετε στις σχέσεις σας, καλό θα ήταν λοιπόν να προσεγγίσετε την άλλη πλευρά και να «ακούσετε» και τις δικές της ανάγκες.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, αναγκάζεστε να υποχωρήσετε και να παραμερίσετε τα δικά σας θέλω, προκειμένου να γίνουν κάποια πράγματα που πρέπει στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλά και να μην τσακωθείτε άγρια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά όμως δε θα αισθάνεστε άσχημα.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, η… γκαντεμιά σας κυνηγάει, στα ερωτικά και τα οικονομικά σας, οπότε αποφύγετε παράτολμες και αψυχολόγητες ενέργειες γιατί η χασούρα θα είναι μεγάλη.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved