Ζώδια Σήμερα 19/07: Άσε τα σημαντικά για αύριο

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/07

Ζώδια Σήμερα 19/07: Άσε τα σημαντικά για αύριο

Τετάρτη, 19/07/2023

Το τετράγωνο της Σελήνης στον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο αφαιρεί κάθε καλή διάθεση που είχαμε να τρέξουμε και να ασχοληθούμε με οτιδήποτε απαιτεί κόπο και χρόνο. Κάθε πρακτικό ζήτημα θα πάρει αναβολή και το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να περιφερόμαστε, χωρίς ιδιαίτερο σκοπό ή να κάτσουμε και να ξεκουραστούμε, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και καλοπέρασης. Η αισιοδοξία θα μας πλημμυρίσει, όπως επίσης και μια επιπολαιότητα ή ωχαδερφισμός, ενώ δεν αποκλείεται να στήσουμε ένα πρόχειρο γλεντάκι, μια μάζωξη ή να βγούμε έξω για να διασκεδάσουμε, αν και καθημερινή, αφήνοντας τα σημαντικά για αύριο. Πιθανή είναι και μια υπερέκθεση, όπως και το να κάνουμε ή να πούμε πράγματα που μετά θα μετανιώσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, μια ευχάριστη ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας, αλλά κινδυνεύετε να φάτε τη μέρα με ανούσια πράγματα, παρατώντας τα σημαντικά για... αργότερα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, τυχερή θα είναι η μέρα τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας, αρκεί όμως να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας και να μην ξεφύγετε πολύ από το μέτρο.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved