Ζώδια Σήμερα 13/07: Έντονη κινητικότητα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/07

Ζώδια Σήμερα 13/07:  Έντονη κινητικότητα

Πέμπτη, 13/07/2023

Με την Σελήνη στον Ταύρο, θα διατηρήσουμε την χαλαρότητα και την ηρεμία μας και δε θα θέλουμε να χαλαστούμε με θέματα της καθημερινότητας, που είτε δεν είναι σημαντικά είτε δεν είναι στο χέρι μας να λυθούν.

Ωστόσο, με το που θα περάσει, αργά το πρωί, η Σελήνη στους Διδύμους θα μας φύγει κάθε διάθεση για άραγμα και θα μας πιάσει μια περίεργη κινητικότητα. Δε θα μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια και να μην κάνουμε τίποτα. Θα έχουμε τη διάθεση να επικοινωνήσουμε, να δούμε, να μάθουμε, να κουβεντιάσουμε, αλλά και να τρέξουμε πολλές υποθέσεις μας. Δυστυχώς όμως οι κινήσεις και οι μετακινήσεις μας είναι περιορισμένες κι αυτό μας κάνει περισσότερο ανήσυχους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ταύροι του γ΄ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται να «διαφημίσετε» τον εαυτό σας, βγάζοντας τα καλύτερα στοιχεία σας. Δεν είναι απαραίτητο να βγείτε έξω για να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του γ΄ δεκαημέρου, με πείσμα, υπομονή, θέληση, αλλά κυρίως εξυπνάδα θα καταφέρετε αρκετά πράγματα. Αρκεί να μην υποτιμάτε τους άλλους, να μη χαλαρώνετε και να προσπαθήσετε να χωρέσετε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του γ΄ δεκαημέρου,ψάξτε να βρείτε τον τρόπο για να καταφέρετε να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε. Η εξυπνάδα δε σας λείπει, αυτό που σας λείπει ορισμένες φορές είναι η εστίαση σε ένα πράγμα τη φορά.

Δίδυμοι του α’ δεκαημέρου, εξωστρεφείς και κινητικοί, θα κάνετε τα κονέ σας και τις γνωριμίες σας, και θα διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου,συζητήστε τα θέματά σας με τους δικούς σας ανθρώπους ή με τους συνεργάτες σας και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, που ενδεχομένως να είναι τελείως λανθασμένα.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved