Ζώδια Σήμερα 06/07: Επίθεση σε όλα τα μέτωπα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 06/07

Ζώδια Σήμερα 06/07:  Επίθεση σε όλα τα μέτωπα

Πέμπτη, 06/07/2023

Η Σελήνη, που έχει περάσει από χθες στον Υδροχόο, θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό, προκαλώντας μας να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να έρθουμε σε επαφή στο ασυνήθιστο και το διαφορετικό. Κυριαρχούν οι επαναστατικές τάσεις, προβοκατόρικες ή περίεργες συμπεριφορές και αντιδράσεις, αντιφατικά συναισθήματα και μια έντονη τάση να ξεκόψουμε από το παρελθόν κι ό,τι μας κρατά εγκλωβισμένους. Το κλίμα θα πυροδοτηθεί ιδιαίτερα, με την αντίθεσή της με τον Άρη στον Λέοντα, όπου και θα υπάρξουν απότομα ξεσπάσματα και επιθετικές συμπεριφορές, ενώ δύσκολα θα μπορούμε να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας και να μη βγάλουμε στη φόρα όσα νιώθουμε.

Το ήρεμο, χαλαρό κλίμα θα επανέλθει το βράδυ, με τη Σελήνη να περνά στους Ιχθύς.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Υδροχόοι , Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, μια ανησυχία ή αναμπουμπούλα στο σπίτι ή τη δουλειά σας θα υπάρξει. Παρότι όμως προσωρινή, σας στέλνει μήνυμα ότι κάτι πρέπει να «διορθώσετε». Μην προκαλείτε και προβοκάρετε, απλά για να «σπάσετε πλάκα» ή να «παρακολουθήσετε» τις αντιδράσεις των γύρω σας.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί του γ’ δεκαημέρου, είτε οικονομικά είτε ερωτικά, ξεφύγετε από τα κλισέ και κάντε την έκπληξη με κινήσεις άμεσες και αποφασιστικής σημασίας, αλλιώς θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από τους άλλους.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved