Ζώδια Σήμερα 05/07: Αισιοδοξώντας για το αύριο

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 05/07

Ζώδια Σήμερα 05/07: Αισιοδοξώντας για το αύριο

Τετάρτη, 05/07/2023

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα κάνει σήμερα τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο και το μόνο αρνητικό που μπορούμε να βρούμε σε αυτή την όψη είναι η έλλειψη διάθεσης να ασχοληθούμε με οτιδήποτε κοπιαστικό, χρονοβόρο ή μίζερο, αφού θα βαριόμαστε και το μόνο που θέλουμε είναι να αράξουμε και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα. Αυτό που μας νοιάζει πιο πολύ είναι να φάμε, να πιούμε, να γελάσουμε και γενικά να περάσουμε καλά, ξεχνώντας κάθε προβληματισμό για το χθες κι αισιοδοξώντας για το αύριο. Βέβαια, λίγες ευκαιρίες έχουμε να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές της ζωής και οφείλουμε να το κάνουμε χωρίς τύψεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Tαύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, μια ευχάριστη ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλά κινδυνεύετε να φάτε τη μέρα με ανούσια πράγματα, παρατώντας τα σημαντικά για... όποτε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, τυχερή θα είναι η μέρα τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας, αρκεί όμως να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας και να μην ξεφύγετε πολύ από το μέτρο.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved