Ζώδια Σήμερα 04/07: Συνεχής αυτοέλεγχος

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 04/07

Ζώδια Σήμερα 04/07: Συνεχής αυτοέλεγχος

Τρίτη, 04/07/2023

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι το βραδάκι και θα είμαστε σε φάση συντήρησης δυνάμεων και συναισθηματικού περιορισμού, καθώς θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα. Σχέδια και πλάνα μπαίνουν σε εφαρμογή, εμείς θα είμαστε πιο καχύποπτοι, συγκρατημένοι και αυτοελεγχόμενοι, ενώ δεν αποκλείεται να μας πιάσει και μια ανησυχία για το αν μπορούμε να καταφέρουμε όλα αυτά που θέλουμε ή χρειαζόμαστε κι άλλη προσπάθεια.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να περάσει στον Υδροχόο, γιατί μετά θα «τη δούμε» τελείως αλλιώς, ενδεχομένως να πιστέψουμε περισσότερο στις δυνατότητές μας αλλά και την τύχη μας και να σταματήσουμε να αγχωνόμαστε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να πιστέψετε λίγο περισσότερο στην τύχη και τις δυνατότητές σας γιατί μόνο έτσι ό,τι θέλετε, θα το κάνετε κι ό,τι επιθυμείτε θα το αποκτήσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι του γ’ δεκαημέρου, μια ένταση στο περιβάλλον σας μπορεί να υπάρχει, αλλά και συμπεριφορές ή αντιδράσεις που θα σας δυσαρεστήσουν, αλλά καλό είναι να ξέρετε τι σας γίνεται και να το αντιμετωπίσετε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, το άγχος που μπορεί να σας πιάσει για τα χρήματά σας είναι προσωρινό. Ωστόσο, φροντίστε κι εσείς να μην ξεφύγετε, για να μη χρειαστεί αργότερα να μαζευτείτε.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved