Ζώδια Σήμερα 03/07: Πανσέληνος στον Αιγόκερω-Μόνο με τους άξιους

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 03/07

Ζώδια Σήμερα 03/07: Πανσέληνος στον Αιγόκερω-Μόνο με τους άξιους

Δευτέρα, 03/07/2023

Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, η οποία θα είναι μαγευτικότατη, ως Υπερπανσέληνος (Super moon), όμως έρχεται να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα, να μας κάνει πιο ρεαλιστές και συνειδητοποιημένους, να μας δώσει να καταλάβουμε ότι το συναίσθημα, όταν δεν είναι αμοιβαίο, τότε δεν υπάρχει καμία ισορροπία. Οφείλουμε λοιπόν, όντας απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό μας, να επαναφέρουμε τους κανόνες του παιχνιδιού, σε όλες τις σχέσεις μας, αλλά και να γίνουμε πιο αυστηροί στο πού δίνουμε την καρδιά ή την εύνοιά μας κι αν κάποιος/α είναι ανάξιος της εμπιστοσύνης μας, να τον βγάλουμε σιγά-σιγά από τη ζωή μας. Με την ευγενική χορηγία του Δία από τον Ταύρο, θα υπάρξουν άλλα πρόσωπα, πολύ πιο αξιόλογα, που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, που θα αξίζουν το ενδιαφέρον μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, το άκρατο συναίσθημα από τη μια και η ωμή πραγματικότητα από την άλλη σας δημιουργούν απογοήτευση. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να σταματήσετε να δίνετε «άφεση αμαρτιών» γιατί τελικά θα είστε εσείς αυτοί που θα πληρώσουν τα σπασμένα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, καλείστε να μετρήσετε το τι δίνετε και τι παίρνετε πίσω! Αν υπάρχει κάποιος/α στη ζωή σας, που σας ξεζουμίζει, πετώντας σας ξεροκόμματα, τότε καλύτερα να μην έχετε ούτε ερωτικές, ούτε οικονομικές παρτίδες μαζί του.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved