Ζώδια Σήμερα 02/07: Έρωτες πυροτεχνήματα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 02/07

Ζώδια Σήμερα 02/07: Έρωτες πυροτεχνήματα

Κυριακή, 02/07/2023

Σήμερα, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, υπενθυμίζοντάς μας ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι δεδομένο, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνουμε μεγάλα και μακρόχρονα σχέδια. Όλα μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά κι εκεί που είμαστε ζευγαρωμένοι να βρεθούμε μόνοι ή το ανάποδο ή με έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που θα μας ξεσηκώσει και μετά θα χαθεί, σαν πυροτέχνημα. Επίσης, ανατροπές σκηνικού, δυσάρεστες εκπλήξεις και φυσικά μια τάση διάσπασης ή διαφοροποίησης είναι στο... πρόγραμμα, οπότε θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και προετοιμασμένοι για τις όποιες αντιδράσεις. Πειραματισμοί με την εμφάνιση ή τα μαλλιά μας καλό είναι αποφευχθούν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, η αντιφατικότητα, η εκκεντρικότητα, η ανάγκη σας ή ενός προσώπου του περιβάλλοντός σας για ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις σας. Η ψυχραιμία είναι το παν!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, από αλλού το περιμένετε κι από αλλού θα σας έρθει. Άλλο πρόσωπο κυνηγάτε, άλλο θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα αρχίσει να σας κυνηγάει, ενώ και οικονομικά θα έχετε μια ανατροπή δεδομένων.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved