Ζώδια Σήμερα 30/06: Υπολογίζοντας τα υπέρ και τα κατά

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 30/06

Ζώδια Σήμερα 30/06:  Υπολογίζοντας τα υπέρ και τα κατά

Παρασκευή, 30/06/2023

Αποχαιρετούμε τον Ιούνιο, με τον Ερμή στον Καρκίνο να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς,κάτι που μας ωθεί να ελαττώσουμε το... χάσιμο και την ονειροπόλησή μας καικρατώντας μαςπροσγειωμένους, λιγότερο συναισθηματικούς, συγκεντρωμένους στις δουλειές και τις υποχρεώσεις μας, λιγομίλητους και προσεκτικούς στη συμπεριφορά μας. Από την άλλη, θα οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, θα βάλουμε μπροστά πλάνα, θα λύσουμε πρακτικά προβλήματα και να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Όλα θα περάσουν από το μυαλό μας και τίποτα δε θα αφήσουμε, χωρίς να υπολογίσουμε τα υπέρ, τα κατά και τις τυχόν επιπτώσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Καρκίνοι και Ιχθύες, οι προσθέσεις και οι αφαιρέσεις θα δίνουν και θα παίρνουν σήμερα. Βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει για να βρει λύσεις, διεξόδους και τρόπους για να μεγαλώσετε το εισόδημά σας!

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αλλιώς σκεφτόσασταν να περάσετε την Παρασκευή, αλλά κάτι διάφορες επιπλοκές, κάτι η πολύ δουλειά, μάλλον στο σπίτι θα τη βγάλετε, γκρινιάζοντας για το πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή σας.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved