Ζώδια Σήμερα 23/06: Περνάμε ωραία και φαίνεται...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 23/06

Ζώδια Σήμερα 23/06: Περνάμε ωραία και φαίνεται...

Παρασκευή, 23/06/2023

Μέχρι αργά το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα,κρατώντας υψηλά το ηθικό, την καλή μας διάθεση, την εξωστρέφεια, ενδεχομένως και την τάση μας για πολυτέλειες κι απολαύσεις. Θα περάσουμε όμορφα, θα κάνουμε τα χατίρια στα αγαπημένα μας πρόσωπα γιατί θέλουμε να είναι ευχαριστημένα και θα τους προσφέρουμε απλόχερα ό,τι έχουμε και δεν έχουμε.

Σιγά-σιγά όμως, με το πέρασμά της στην Παρθένο το μεσημέρι, θα αρχίζουμε να ξαναμαζευόμαστε και να καταπιανόμαστε με διάφορες δουλειές. Η προνοητικότητα και η λιτότητα θα επικρατήσουν, το τι είναι χρήσιμο και αναγκαίο θα προέχει, ενώ η παρατηρητικότητα και η επιμονή μας στη λεπτομέρεια θα είναι χαρακτηριστική.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες και Παρθένοι, η μέρα σας ανήκει, εφ’ όσον τη μοιράζεστε! Και οι δύο θα έχετε τις ευκαιρίες σας σε προσωπικό επίπεδο και οφείλετε να τις εκμεταλλευτείτε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να επιλύσετε θέματα που αφορούν στις σχέσεις, το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον και μη βρίσκετε δικαιολογίες, αλλιώς θα πάρουν προεκτάσεις.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved