Ζώδια Σήμερα 22/06: Δεν είσαι το κέντρο του σύμπαντος

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 22/06

Ζώδια Σήμερα 22/06: Δεν είσαι το κέντρο του σύμπαντος

Πέμπτη, 22/06/2023

Σελήνη, Αφροδίτη και Άρης συναντιούνται σήμερα στον Λέοντα και φυσικά μόνο cool και ξέγνοιαστοι δε θα είμαστε. Η ένταση, το πάθος και το ταμπεραμέντο μας θα βάλουν «φωτιά» στη μέρα. Τολμηροί, θαρραλέοι και μπριόζοι, μπορούμε να ξεχωρίσουμε με το στιλ και την στάση μας. Από την άλλη, η άνεση στο να εκφράσουμε το πώς νιώθουμε, να μιλήσουμε για ό,τι μας ενοχλεί ή δυσαρεστεί είναι πολύ μεγάλη, αρκεί βέβαια να προσέξουμε τον τόνο της φωνής μας και γενικότερα τη συμπεριφορά μας, έτσι ώστε να μην γίνουμε εγωκεντρικοί ή αρχίσουμε να εκτοξεύουμε κατηγορίες, για πράγματα που νομίζουμε ή εμείς τα έχουμε πάρει στραβά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες,δεν κρατιέστε με τίποτα!Το κέφι, ο ερωτισμός και η ανάγκη σας για δώσετε showκαι να κερδίσετε το χειροκρότημα δύσκολα θα τεθούν σε έλεγχο κι είτε θα επιτύχετε αυτά που θέλετε είτε θα εκτεθείτε άσκοπα.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, μην ξεσηκώνεστε και κυρίως μην λειτουργείτε εγωιστικά. Ακούστε πραγματικά τι έχουν να σας πουν, συζητήστε, είτε με την οικογένεια και τον/η σύντροφό σας είτε στη δουλειά σας γιατί μπορεί αυτό που σας προτείνεται να είναι προς το συμφέρον όλων.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί,μην αφήνετε τις επιθυμίες σας να σας κουμαντάρουν γιατί θα βγείτε τελικά χαμένοι, είτε στον ερωτικό είτε στον οικονομικό τομέα.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved