Ζώδια Σήμερα 19/06: Αναπόληση στιγμών

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/06

Ζώδια Σήμερα 19/06:  Αναπόληση στιγμών

Δευτέρα, 19/06/2023

Με τη Σελήνηστον Καρκίνο, ενισχύεται συναίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας, ενώ το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στο σπίτι και την οικογένειά μας και πολύ πιθανό να αφιερώσουμε χρόνο, όχι μόνο να ασχοληθούμε με δουλειές και ψώνια του σπιτιού, αλλά και να ακούσουμε προβληματισμούς και παράπονα και να βοηθήσουμε ή να τους συμπαρασταθούμε, αν χρειαστεί στους δικούς μας ανθρώπους. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να δημιουργήσουμε μια ζεστή και αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα, ενώ δεν αποκλείεται και η αναπόληση στιγμών που μοιραστήκαμε μαζί τους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Καρκίνοι,είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Μην κλείνεστε στο καβούκι σας κι απολαύστε το ενδιαφέρον που εισπράττετε για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είστε γεμάτοι παράπονα και γκρίνια, στο σπίτι ή τη δουλειά σας και βγάζετε λίγο πιεστικά την ανάγκη σας για φροντίδα και κατανόηση. Το θέμα είναι όμως να σας καταλάβουν οι δικοί σας άνθρωποι κι όχι να σας κάνουν το χατίρι.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι,η εξασφάλιση υλικών και συναισθηματικών πόρων είναι σημαντική για σας σήμερα. Ωστόσο, μην εξασφαλίσετε πρώτα τα κεκτημένα σας, υλικά ή ηθικά και μετά να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved