Ζώδια Σήμερα 12/05: Κλείσιμο «εκκρεμοτήτων»

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 12/05

Ζώδια Σήμερα 12/05: Κλείσιμο «εκκρεμοτήτων»

Παρασκευή, 12/05/2023


Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο κάνει και πάλι εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντάς μας στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις που είχαν μείνει ως εκκρεμότητα, δίνοντάς μας τώρα την δυνατότητα να τις διευθετήσουμε οριστικά. Γενικά, είναι η ιδανική μέρα για να ξαναβάλουμε σε ένα πρόγραμμα την καθημερινότητά μας, να βγάλουμε σχέδια που κρατούσαμε στην άκρη ή να λύσουμε πρακτικά προβλήματα, εφαρμόζοντας παλιότερες μεθόδους.

Στο ίδιο πνεύμα θα κινηθεί κι η Αφροδίτη στον Καρκίνο που κάνει κι εκείνη εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, όσον αφορά όμως στα ερωτικά και τα οικονομικά μας, καθώς μπορεί να έχουμε μηνύματα ή συναντήσεις με πρώην, να μάθουμε για κρυμμένα αισθήματα και θαυμαστές ή να ακούσουμε λόγια αγάπης που περιμέναμε, αλλά δεν έρχονταν. Δεν αποκλείεται να κάνουμε και προσωπικές αγορές, ρούχων, καλλυντικών ή αξεσουάρ, που θέλαμε αρκετό καιρό πριν, αλλά δεν τα καταφέραμε


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Ταύροι και Ιχθύες, η μέρα επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Μπορεί να στείλετε κι ένα μήνυμα σε μια «ψυχή» για να βολιδοσκοπήσετε την κατάσταση ή να πέσετε πάνω της τυχαία.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, είναι ευκαιρία να κάνετε μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα στο σπίτι, τη δουλειά ή με τη σχέση σας και να κλείσετε «εκκρεμότητες» που καιρό αποφεύγατε. Η ειλικρίνειά σας, να το ξέρετε, θα εκτιμηθεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved