Ζώδια Σήμερα 11/05: Με πεσμένη ψυχολογία

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/05

Ζώδια Σήμερα 11/05: Με πεσμένη ψυχολογία

Πέμπτη, 11/05/2023


Με το που θα περάσει η Σελήνη στον Υδροχόοθα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο κι ενδεχομένως να μας δημιουργηθεί μια πιο βαριά διάθεση, να έχουμε πεσμένη ψυχολογία ή η εκλογίκευση να μας οδηγήσει σε απαισιοδοξία, για όλα όσα έχουμε περάσει και φως στην άκρη του τούνελ δε διακρίνεται. Σιγά-σιγά όμως θα μπούμε σε άλλο mood κι είναι λογικό. Θα νιώθουμε την ανάγκη να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας με ειλικρίνεια και θάρρος, να πούμε τη δική μας αλήθεια και να απελευθερωθούμε ή να διαφοροποιηθούμε και να ξεχωρίσουμε, βγάζοντας τη μοναδικότητά μας.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, αρκεί να είστε αποφασισμένοι και να έχετε πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων σας γιατί μόνο έτσι ό,τι θέλετε, θα το κάνετε κι ό,τι επιθυμείτε θα το αποκτήσετε.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, έχετε αρχίσει να συνηθίζετε στα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενοχλείστε ή δεν επηρεάζεστε αρνητικά. Κάποια απόπειρα ελέγχου στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας, πάντως, θα σας κάνει να μαζευτείτε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε οικονομικά και να διαχωρίσετε το τι είναι αναγκαίο και τι όχι! Τουλάχιστον μην ξοδεύεστε για πράγματα που δεν έχουν σημαντική αξία για σας. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σας!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved