Ζώδια Σήμερα 06/05: Όλα τα... νερά στην πίστα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 06/05

Ζώδια Σήμερα 06/05: Όλα τα... νερά στην πίστα

Σαββάτο, 06/05/2023


Η Σελήνη, συνεχίζοντας το ταξίδι της στον Σκορπιό, θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνοτ, προκαλώντας μας έντονη συναισθηματική φόρτιση και υπερδιέγερση. Δε μπορούμε να χαλαρώσουμε, ούτε βέβαια να παραμείνουμε ψύχραιμοι και σε μια μεριά. Οι εναλλαγές στις διαθέσεις μας επίσης θα είναι μεγάλες, ενώ ότι νιώθουμε το «σερβίρουμε» με καταπληκτική άνεση, αδιαφορώντας για το αν κάποιοι παρεξηγηθούν ή θυμώσουν.

Το τρίγωνό της αργότερα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα ρίξει τους τόνους αρκετά, θα μας κάνει λιγότερο επιθετικούς και περισσότερο ανεκτικούς, ενώ θα σκύψουμε πάνω στις ανάγκες των άλλων, με κατανόηση και συμπάθεια.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες, όλα τα... νερά στην πίστα σήμερα! Έντονα συναισθηματικοί, ερωτικοί, διαισθητικοί και κυρίως σαγηνευτικοί, εσείς κουνάτε τα νήματα και οι άλλοι σας κάνουν χατίρια.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, ελέγξτε τα συναισθήματα της στιγμής, προσπαθήστε να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά και αποφύγετε καταστάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, που ξέρετε ότι θα εντείνουν το κλίμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved