Ζώδια Σήμερα 28/04: Αντικρουόμενες σκέψεις και συναισθήματα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 28/04

Ζώδια Σήμερα 28/04: Αντικρουόμενες σκέψεις και συναισθήματα

Παρασκευή, 28/04/2023


Η Σελήνη,συνεχίζοντας το ταξίδι της στον Λέοντα, θα κοντραριστεί, αρχικά, με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, βγάζοντάς μας την ανάγκη να μοιραστούμε συναισθήματα και σκέψεις, που κρατούσαμε καιρό φυλαγμένα μέσα μας. Ωστόσο, μάλλον δε θα τύχουμε και της πιο θερμής ανταπόκρισης, αντίθετα, θα υπάρξουν δυσαρέσκειες και διαφωνίες, που θα μας κάνουν να μετανιώσουμε που ανοίξαμε το στόμα μας.

Προχωρώντας θα συγκρουστεί και με τον Ουρανό στον Ταύρο, όπου εκεί θα υπάρξουν απρόσμενες εντάσεις και αντιδράσεις, ή αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να τσακωθούμε για ασήμαντη αφορμή, να βγάλουμε προκλητικότητα ή να εκτεθούμε και να χαλάσουμε τις θετικές εντυπώσεις.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, έντονα και αντικρουόμενα συναισθήματα θα σας κατακλύσουν και εκεί που είστε «κάτω», θα σηκωθείτε ξαφνικά και όποιον πάρει η μπάλα. Κινδυνεύετε να γίνετε άδικοι ή προσβλητικοί και να μαλώσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η μέρα δεν είναι ιδανική για να ρισκάρετε ή να τολμήσετε το οτιδήποτε καινούργιο, αλλά για να διατηρήσετε ό,τι έχετε και κυρίως να προσέξετε να μην χάσετε. Μην προκαλείτε την τύχη σας ούτε ερωτικά, ούτε οικονομικά.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved