Ζώδια Σήμερα 16/04: Τήρησε τα έθιμα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/04: Τήρησε τα έθιμα

Ζώδια Σήμερα 16/04: Τήρησε τα έθιμα


Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Σελήνη και Κρόνος συναντιούνται στους Ιχθύς, καλώντας μας να τηρήσουμε τα πατροπαράδοτα έθιμα, κυρίως όμως να δείξουμε τη δέουσα ωριμότητα και υπευθυνότητα και για λίγο να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό και τα θέλω μας για χάρη των πολλών. Ίσως περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μας σε στενό οικογενειακό κύκλο ή θα διαθέσουμε χρόνο για να βγάλουμε μια υποχρέωση, αλλά κι αυτά είναι μέσα στα πλαίσια. Από την άλλη, ο άκρατος ρομαντισμός ή συναισθηματισμός μας θα μετριαστεί, αφού, θέλουμε-δε θέλουμε, θα αναγκαστούμε να αποδεχτούμε ότι κάποια πράγματα χρειάζεται να γίνουν, ακόμα κι αν δε μας αρέσουν. Αυτό δε σημαίνει ότι θα το καταπιούμε κιόλας, οπότε με το τρίγωνο της Σελήνη με τον Άρη στον Καρκίνο θα εκφράσουμε τα όποια συναισθήματά μας και μάλιστα με έντονο τρόπο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼




Ιχθύες, θα βάλετε στην άκρη δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, για να ικανοποιήσετε τους άλλους, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μέρα θα σας βρει απογοητευμένους. Καλού κακού όμως, αναφέρετε και το πώς νιώσατε, μην το κάνετε γαργάρα.



Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, θα πιεστείτε με κάποια θέματα οικογενειακά ή της σχέσης σας, ενδεχομένως και να δυσαρεστηθείτε από μια εξέλιξη ή να δυσανασχετήσετε με κάποιους, αλλά η υπομονή, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι αρετή.



Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε οικονομικά και ερωτικά και να διαχωρίσετε το τι είναι απαραίτητο, από το τι σας ευχαριστεί!




Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved