Ζώδια Σήμερα 16/03: Η καλή πρόθεση πάει περίπατο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/03: Η καλή πρόθεση πάει περίπατο

Ζώδια Σήμερα 16/03: Η καλή πρόθεση πάει περίπατο

Με τρεις όψεις και μάλιστα διαφορετικής ενέργειας μεταξύ τους περιλαμβάνει η σημερινή μέρα. Ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα και γεμίζοντας το κεφάλι μας με όνειρα, οράματα και ελπίδες για το αύριο! Η πίστη, η θετική ενέργεια, η φαντασία, η έμπνευση και η διαίσθηση θα μας κατακλύσουν, ενώ η αφέλεια και οι καλές προθέσεις μας εύκολα μπορεί να μας κάνουν αντικείμενα εκμετάλλευσης.

Όλα αυτά τα «ωραία» θα πάνε περίπατο, καθώς όσο περνά η ώρα θα αυξάνονται οι επιθετικές διαθέσεις καθώς έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Άρη στους Διδύμους, που εξαντλεί την υπομονή και την ανοχή μας. Ο εγωισμός θα είναι μεγάλος, η γλώσσα θα τσακίζει κόκκαλα, ενώ δεν αποκλείεται το συναίσθημα να είναι το κουμπί που θα πατηθεί για διάφορους εκβιασμούς. Επιπλέον, είναι πιθανά έντονα ξεσπάσματα και διαξιφισμοί, όπως επίσης και η εκτόξευση προσβολών ή κατηγοριών που θα πυροδοτήσουν το ήδη τεταμένο κλίμα, οπότε μια σπίθα αρκεί για να βγει στην επιφάνεια όλος ο καταπιεσμένος μας θυμός και να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω , που θα βγάλει όλο το πάθος, τη ζήλια και τη κτητικότητα που έχουμε μέσα μας, ενώ κάθε ίχνος λογικής και μέτρου θα χαθεί. Θα γίνουμε απόλυτοι, θα απαιτήσουμε αποκλειστικότητα, την πλήρη παράδοση και τον έλεγχο. Μοιραίοι έρωτες είναι πιθανό να γεννηθούν, ενώ θα διαγράψουμε πρόσωπα και πράγματα με χαρακτηριστική ευκολία, θα βάλουμε τέλος σε καταστάσεις που σέρνονται και θα πάμε γι’ άλλα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες, παρότι στην αρχή της ημέρας θα ξεκινήσετε χαλαροί και ανεκτικοί, μάλλον δε θα αντέξετε στα «χτυπήματα» και στο τέλος θα ξεσπάσετε δεν αποκλείεται μαζί με τα ξερά να κάψετε και τα χλωρά. Ζήλιες, διεκδικήσεις και απόπειρες ελέγχου κάνουν και την ερωτική σας ζωή κόλαση, οπότε δεν αποκλείεται να σας σπρώξουν στην πόρτα της εξόδου ή να σας βγάλουν κόκκινη κάρτα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ερωτικά και οικονομικά θα ορθώσετε ανάστημα και αλίμονο σε όποιον απειλήσει τα κεκτημένα σας ή οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας ανήκει. Προσέξτε όμως μη χάσετε τον έλεγχο γιατί κινδυνεύετε με ήττα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είστε του «όλα ή τίποτα» και καθόλου διατεθειμένοι να διαπραγματευτείτε το οτιδήποτε δεν εντάσσεται στα πλαίσιά σας είτε αφορά στα ερωτικά και οικογενειακά είτε στα επαγγελματικά σας.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved