Ζώδια Σήμερα 02/01: Αναβολή λόγω ασυνεννοησίας

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/01: Αναβολή λόγω ασυνεννοησίας

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 02 Ιανουαρίου

Ο Ερμής στον Αιγόκερω, ως ανάδρομος, κάνει εξάγωνο και πάλι με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύςκαι τώρα ενδεχομένως να είναι πιο πιθανό από ποτέ να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο ή μια επιθυμία που κρύβαμε για καιρό στην καρδιά μας. Από την άλλη, το ηθικό μας θα είναι ακμαίο, ενώ θα αυξηθούν δημιουργικές εμπνεύσεις, η διαίσθηση και οι καλλιτεχνικές μας τάσεις. Μια ευγενική χειρονομία θα μας συγκινήσει και με ένα θετικό σχόλιο ή μια όμορφη κουβέντα μπορεί να αναθαρρήσουμε ή να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους του περίγυρού μας. Ωστόσο, υπάρχει κι η πιθανότητα να υπάρξει μια αναβολή ή να καταλάβουμε λάθος και τσάμπα να ξεσηκωθούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε κάτι που θέλατε πολύ και είχατε συνεχώς στο μυαλό σας, καθώς τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Αν όμως σας μπουν νέες ιδέες, καλύτερα να μείνουν στη φαντασία σας.

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί και Τοξότες, οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, ενώ προγραμματισμένες δουλειές ή μια υποχρέωση μπορεί να αναβληθούν προσωρινά,λόγω ασυνεννοησίας ή άλλης αιτίας. Δε βαριέστε! Αύριο είναι μια άλλη μέρα!

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αυτά που θα μάθετε ή θα σας εκμυστηρευτούν μπορεί να μην ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα. Παίζει «ράδιο αρβύλα», ιδίως αν αφορούν σε πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή παλιούς/ες αγαπημένους/ες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved