Ζώδια σήμερα 08/06: Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/06: Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 08 Ιουνίου

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στην Παρθένο, ωστόσο, κάνοντας αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κι ενώ θα είμαστε πνιγμένοι από δουλειές και δε θα προλαβαίνουμε να σταθούμε στιγμή, θα έχουμε ένα χάσιμο και έλλειψη οργανωτικότητας, μην ξέροντας από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε.

Από την άλλη, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Ταύρο, θα μας βοηθήσει τουλάχιστον να δούμε τι είναι απαραίτητο και τι όχι και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, που μας ήταν δύσκολες, βασιζόμενοι στο καθαρά πρακτικό μας πνεύμα.

Σε αυτό θα συμβάλλει και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, καθώς το ένστικτό μας θα λειτουργήσει άψογα και θα μας στρέψει στο να εμπιστευτούμε το όποιο θέμα μας σε άτομα που, εκτός του ότι σεβόμαστε τη γνώμη τους, ξέρουμε ότι θα το κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, σας έχουν πνίξει οι δουλειές και οι υποχρεώσεις, όμως κάπου πρέπει να πατήσετε φρένο, να χαλαρώσετε και να ξαναβρείτε την ισορροπία σας γιατί δε θα τη βγάλετε καθαρή! Όλα θα γίνουν, στον χρόνο τους, αρκεί να έχετε ένα πλάνο!

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, τελειώστε πρώτα με τα επείγοντα για να απολαύσετε τις προσωπικές σας στιγμές με τα αγαπημένα σας άτομα. Αλλιώς θα σας τρώει το άγχος και τίποτα δε θα ευχαριστηθείτε!

Ταύροι και Αιγόκεροι, μια χαρά τα πάτε σήμερα και ό,τι θέλετε γίνεται και ότι σκεφτόσασταν θα κάνετε, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, περιορίστε τις παρορμήσεις και τον ενθουσιασμό σας γιατί έτσι όπως το πάτε, θα πέσετε πάνω σε βράχο.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved