Ζώδια Σήμερα 05/06: Κάνε υπομονή

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/06: Κάνε υπομονή

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 05 Ιουνίου

Η σημερινή μέρα απαιτεί γερά νεύρα και ψυχραιμία, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντάς μας αντιμέτωπους με προκλητικές ή αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, «επαναστατικές» διαθέσεις και απρόσμενα ξεσπάσματα ή επιθέσεις που θα μας φέρουν στα όριά μας.

Όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ, εξ αιτίας της αντίθεσής της με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα αγχωθούμε αρκετά, καθώς υπάρχουν δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν έχουμε διευθετήσει και βλέπουμε ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Το ζητούμενο είναι, βέβαια, να εστιάσουμε σε αυτά που πρέπει να γίνουν και να βάλουμε προτεραιότητες. Πιθανά είναι και κάποια εμπόδια ή αναποδιές που θα μας ρίξουν ψυχολογικά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, καλύτερα να καταπιαστείτε με μια δουλειά είτε στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά και να την κάνετε καλά, παρά να ανοίξετε άλλες, από το άγχος ότι δε θα προλάβετε γιατί τελικά δε θα ολοκληρώσετε καμία.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, συγκρατηθείτε και μην κάνετε αγορές, παρά μόνο τις αναγκαίες. Εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε άδικα και πιθανόν να μη βρείτε αυτό που ψάχνατε, υπάρχει η περίπτωση αργότερα να το μετανιώσετε ή να σας χαλάσει.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved