Ζώδια Σήμερα 06/05: Λόγια αγάπης και θαυμασμού

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/05: Λόγια αγάπης και θαυμασμού

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 06 Μαΐου

Η Αφροδίτη στον Κριό κάνει εξάγωνο με τον Ερμή στους Διδύμους και τα κομπλιμέντα, οι αβρότητες, οι φιλοφρονήσεις, τα θετικά σχόλια, τα λόγια αγάπης και θαυμασμού θα βγαίνουν αβίαστα από τα στόματα. Ευχάριστα μηνύματα, συναντήσεις και συζητήσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ η δημοφιλία μας θα εκτοξευθεί, κάτι πολύ ευνοϊκό και για τη δουλειά μας, κυρίως αν είναι σχετική με την επικοινωνία, το εμπόριο ή τον τομέα της ομορφιάς. Θα τραβήξουμε το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται μια αξιόλογη ερωτική γνωριμία, που θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Δίδυμοι, ντυθείτε, στολιστείτε και έξω από την πόρτα. Η μέρα επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, η τύχη είναι με το μέρος σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές, αρκεί βέβαια να μη σταθείτε μόνο στα λόγια ή τις υποσχέσεις που θα ακούσετε, να ζητήσετε και έργα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι καινούργιοι ορίζοντες θα σας ανοιχτούν, ευχάριστες ειδήσεις θα λάβετε από τη δουλειά ή κοντινά πρόσωπα, ενώ μια πρόταση θα είναι «όλα τα λεφτά», οπότε μη διστάσετε να την δεχτείτε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved