Ζώδια Σήμερα 27/07: Ένα μάτσο χάλια…

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/07: Ένα μάτσο χάλια…

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 27 Ιουλίου

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, που κατά τη διάρκεια της παραμονής του στους Διδύμους, η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύς, οπότε μια ακόμα απογοήτευση μας περιμένει, ενώ δεν αποκλείεται να αντιληφθούμε ότι ζούσαμε με ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, να διαψευστούμε ή να παραπλανηθούμε. Πιθανές είναι κι απιστίες ή απάτες.

Από την άλλη, ο Ερμής στον Καρκίνο, ως ορθόδρομος αυτή τη φορά, κάνει ξανά τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, οπότε τα νεύρα και οι τσακωμοί, ακόμα και για μη σημαντικές αιτίες, περιλαμβάνονται στο μενού. Επιπλέον, το θράσος θα περισσεύει, ενώ η αποκάλυψη ψεμάτων (υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο για σήμερα) μπορεί να γίνει η σπίθα στην πυροδότηση του κλίματος. Ακόμα, παίζουν και βλάβες ή ατυχήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, να είστε επιφυλακτικοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί η αλήθεια και το ψέμα θα μπλεχτούν σήμερα και άνετα μπορεί να την πατήσετε και εκτός του να βρεθείτε μπερδεμένοι σε διάφορα, ίσως απογοητευτείτε ή διαψευστείτε πανηγυρικά.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, τόσο τα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά σας το να πέσετε θύμα απάτης είναι αρκετά πιθανό. Αν είστε αυτοί όμως που έχουν κάνει τη λαδιά, να τότε έχετε υπόψη σας ότι θα γίνετε βούκινο.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, στο τσακ θα φτάσετε να γίνετε μπίλιες στο σπίτι ή τη δουλειά σας, γι’ αυτό λίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει, ώστε να μη μετανιώνετε μετά για όσα ξεστομίσατε και δε μπορείτε να τα πάρετε πίσω.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved