Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Τοξότη

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τον Τοξότη

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Τοξότη

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Καλή χρονιά Τοξότη! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Απρίλιος, ο Μαϊος, ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Αναλυτικά:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

5 Ιανουαρίου: Ο Ερμής μπαίνει για λίγο μόνο διάστημα στο ζώδιο σου, αφού ο πλανήτης κινείται με ανάδρομη πορεία. Επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες και σου φέρνει ξανά στο νου ιδέες, επαφές και συνεννοήσεις που πιθανόν να είχαν διακοπεί. Είναι ευκαιρία να ολοκληρώσεις συζητήσεις που είχαν μείνει στην μέση, αλλά και να ξαναέρθεις σε επικοινωνία με άτομα με τα οποία είχατε αφήσει ένα κομμάτι της συναλλαγής σας ημιτελή. Επίσης, θα διαφωτιστείς σε συγκεκριμένα προσωπικά θέματα, βρίσκοντας επιτέλους λύσεις, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε υπερβολή στο τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς.
8 Ιανουάριου: Ο Ερμής πλέον ορθοδρομεί, μπαίνει στην κανονική του πορεία, αλλά συνεχίζει να επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου. Πολλά μέτωπα θα ανοίξεις, οι σκέψεις σου θα είναι αισιόδοξες και γενικά ο τρόπος που θα εκφράζεσαι, θα είναι ιδιαίτερος. Πρόσεξε, γιατί μπορεί να γίνεις πολύ μαρτυριάρης/α, όχι μόνο σε θέματα που αφορούν εσένα, αλλά και σε μυστικά τρίτων!
28 Ιανουαρίου: Η ενέργεια σου γίνεται πολύ ισχυρή και θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο, με θετικούς οιωνούς. Πλέον, ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και το πώς θέλεις να γίνει και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αρχίσεις να δουλεύεις πολύ εντατικά. Το ρίσκο θα σε φορτίσει με τόλμη και μαζί με το διαισθητικό όραμα που θα έχεις, θα ξέρεις ακριβώς πώς πρέπει να δράσεις. Τα βήματα σου θα είναι μελετημένα και σταθερά. Μέχρι και τις 10 Μαρτίου θα βρίσκεσαι σε μια δυναμική κατάσταση και θα βγεις από πολλά αδιέξοδα γρήγορα κι ανέλπιστα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

4 Φεβρουαρίου: Η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει αιφνίδια προς το καλύτερο και θα γίνεις περισσότερο ανάλαφρος/η κι ερωτικός/ή. Δεν αποκλείεται ένα νεότερο πρόσωπο να σε συγκινήσει και να κάνεις ακόμα κι ανατροπές και πολλές τρέλες. Ένα νέο είδος διασκέδασης, περισσότερο νεανικό και πιθανόν επιφανειακό, να σε συγκινήσει ιδιαίτερα. Όλη αυτή η μεγάλη αλλαγή θα τραβήξει σε βάθος χρόνου και μέχρι και τον Ιούνιο, θα κάνεις ότι σε ευχαριστεί, ανατρέποντας ακόμα και κάποιες αρνητικές επιρροές. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να αναπτύξεις μεγαλύτερη κατανόηση για τα αισθήματα των άλλων ατόμων, ώστε να μην βρεθείς απροσδόκητα μέσα στον λαμπερό κόσμο των πυροτεχνημάτων, μόνος/η σου. Η καλλιτεχνική δημιουργία και μια ξαφνική στροφή προς το θέατρο ή τον χορό, θα είναι τα ιδιαίτερα χόμπι σου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

21 Απρίλιου: Θα αλλάξεις σελίδα μιας κι ο Άρης θα μπει στους Διδύμους, δηλαδή στον άξονά σου. Είναι πιθανό, να ξεκινήσεις ένα είδος συνεργασίας που θα σε δραστηριοποιήσει πολύ έντονα. Η αίσθηση της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, είναι εκείνη που θα αναζητήσεις όσο περισσότερο μπορείς αυτό το διάστημα. Μέχρι και τις 4 Ιουνίου, θα τρέχεις ακατάπαυστα προς διαφορετικές κατευθύνσεις και θα συναντάς πολλά σταυροδρόμια στη ζωή σου, χωρίς όμως να καταλήγεις σε σταθερές αποφάσεις.

ΜΑΪΟΣ

25 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σε προδιαθέτει να ανοίξεις την πόρτα σου στο καινούργιο και στο διαφορετικό. Η πιθανή διάσπαση σε πολλά κομμάτια αλλά κι η διχογνωμία, θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι ποιο τελικά είναι το σωστό και ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσεις για να αποφύγεις να κάνεις λάθη.

ΙΟΥΝΙΟΣ

7 Ιουνίου: Ο Ερμής στους Διδύμους, θα σου δώσει μια νέα πολυδιάστατη οπτική και θα αρχίζεις να μαθαίνεις καινούργια πράγματα πιο εύκολα, επειδή θα αφομοιώνεις με μεγάλο ενδιαφέρον όλα όσα σου χρειάζονται για να γίνεις όσο περισσότερο μπορείς, επικοινωνιακός/ή. Μέχρι και τις 20 Ιουνίου, ο Ερμής θα σου δίνει συνεχόμενες νέες πληροφορίες και θα διαχειρίζεσαι με διπλωματικό τρόπο όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

ΙΟΥΛΙΟΣ

5 Ιουλίου: Η Αφροδίτη στους Διδύμους, σου χαρίζει έναν αέρα ανάλαφρο –σχεδόν επιπόλαιο- ο οποίος όμως, σε βοηθάει να ξεσκάς και να μην παίρνεις την ζωή πολύ στα σοβαρά. Όποιες τυχόν αναστολές έχεις, θα πάνε περίπατο για κάποιο διάστημα. Θα προσεγγίζεις ακόμα και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, με μια παιδική σχεδόν αφέλεια κι ελαφρότητα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

6 Νοεμβρίου: Ο Ερμής ξεκινάει στο ζώδιο σου την γρήγορη κι εύστροφη πορεία του. Μπορεί να μην φημίζεται για την πρακτική του πλευρά, αλλά θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις προς τα που να κατευθύνεις την ενέργεια σου και με ποιο τρόπο, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις πληροφορίες που θα συλλέξεις και να εκφραστείς πιο ελεύθερα. Μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου, θα παραμείνει στο ζώδιο σου και κάποια στιγμή θα γίνει ανάδρομος. Εκείνο το διάστημα, θα γίνεις πολύ εσωστρεφής, με έντονους προβληματισμούς.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

1 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη στον Τοξότη μπαίνει στο ζώδιο σου και σε βοηθάει να κλείσεις την χρονιά με ένα πολύ ευχάριστο τρόπο. Τα δώρα είναι πολλά και καλό είναι να ανοίξεις την καρδιά σου, ώστε να λάβεις την ενέργεια αυτή σε όλο της το μεγαλείο. Θυμός κι αρνητικότητα δεν χωράνε καθόλου και δεν έχουν καμία θέση, αυτό το ευλογημένο διάστημα. Μέχρι και τις 24 του μηνός, θα διανθίζεις την καθημερινότητα σου με αισιόδοξα στοιχεία που με τη σειρά τους, θα σου φέρουν καλοτυχία.
3 Δεκεμβρίου: Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων και στόχος σου γίνεται η επικοινωνία με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς. Είναι πιθανό να σου εμφανιστεί μια καινούργια προοπτική συνεργασίας, βοηθώντας σε έτσι να ξεφύγεις από μια παλαιότερη, ήδη υπάρχουσα, η οποία δεν σου πήγαινε και τόσο πολύ.
3 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου και μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου, θα σε βάλει σε κατάσταση αναμονής, ως προς την ανάληψη αποφάσεων και την εκτέλεση σχεδίων. Σε συμβουλεύω να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία και να ρίχνεις μια προσεκτικότερη ματιά σε οτιδήποτε πρόκειται να υπογράψεις ή να συμφωνήσεις. Μην απορήσεις αν η σκέψη σου γίνει χαοτική κι η αφηρημάδα σου, μέρος της καθημερινότητας. Χρειάζεται να γίνεις περισσότερο συγκροτημένος/η και να σκέφτεσαι με βάση τη λογική, κι όχι το συναίσθημα.
18 Δεκεμβρίου: Η Νέα Σελήνη σε βάζει σε μια διαφορετική διάσταση σκέψης και δράσης. Θα θέσεις καινούργιες προτεραιότητες, οι οποίες θα αφορούν περισσότερο εσένα και το πως θα πρέπει να κινηθείς. Όλα πάντως σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσουν και το τοπίο θα έχει μια καινούργια ομορφιά για να απολαύσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved