Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Ζυγό

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τον Ζυγό

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Ζυγό

ΖΥΓΟΣ ♎

Καλή χρονιά Ζυγέ! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος, ο Απρίλιος, ο Ιούλιος, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος. Αναλυτικά:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

28 Ιανουαρίου: Ο Άρης στον Κριό και στο άξονά σου, θα πυροδοτήσει την ενεργητικότητά σου. Γι’ αυτό το λόγο, μέχρι και τις 10 Μαρτίου, θα γίνεις υπερβολικά δραστήριος/α και θα ρίχνεσαι στην φωτιά, όχι μόνο για τις ανάγκες των πολύ κολλητών σου φίλων, αλλά και για αυτές του/της αγαπημένου/ης σου. Αυτός ο ενεργητικός και φλογερός τρόπος συμπεριφοράς, θα σε καθορίσει για ένα διάστημα. Με βεβαιότητα, θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, οι οποίες με τη σειρά τους, θα αλλάξουν την καθημερινότητα σου. Θα βιώσεις δυνατές στιγμές και θα ‘’ξεσηκωθείς’’ πολλές φορές, φτάνοντας να κάνεις ξεκαθαρίσματα με πολλά από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δεν είναι απίθανο, για κάποιο διάστημα, η διπλωματική σου στάση να πάει περίπατο και να αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

4 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη στον άξονά σου, θα σου χαρίσει έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό, μέσα από την εμφάνιση και το στυλ σου και θα είναι σαν να έχεις πάνω σου το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Μέχρι και τον Ιούνιο -με εξαίρεση τον μήνα Απρίλιο-, επίκεντρο της ζωής σου, θα είναι οι σχέσεις σου με τους άλλους και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, για να συνάψεις καινούργιες (σχέσεις), αν το επιθυμείς. Ο γάμος ή μια σημαντική συνεργασία μπορεί να σε τριγυρίζουν ως σκέψη ή ως ευκαιρία και δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες γρήγορες κι υπερβολικά ρισκαδόρικες κινήσεις σε οτιδήποτε αφορά νέα ανοίγματα προς τρίτα πρόσωπα.

ΜΑΡΤΙΟΣ

4 Μαρτίου: Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον άξονά σου. Μια σχέση από τα παλιά μπορεί να επιστρέψει ή ακόμα, μια συνεργασία που είχες τερματίσει ή αφήσει ανεκπλήρωτη, ίσως ξεκινήσει ξανά. Η αποκατάσταση τραυματισμένων σχέσεων θα γίνει με μεγαλύτερη ευκολία, αφού φυσικά πρώτα γίνουν οι ανάλογες συζητήσεις, γιατί διαφορετικά, ίσως υπάρξουν μελλοντικά παρερμηνεύσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε απομακρύνσεις.
14 Μαρτίου: Ο Ερμής στον Κριό -στον άξονά σου- μέχρι και τις 31 Μαρτίου, θα σε κάνει τολμηρό/ή στον λόγο αλλά πρόσεξε μην γίνεις αιχμηρός/ή με την αλήθεια. Χρειάζεται προσοχή για να μην ταλαιπωρηθείς και να μην ταλαιπωρήσεις τους άλλους με τα λεγόμενά σου. Είναι εύλογο ότι θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τι ξεστομίζεις. Ακόμα και κάτι που είναι για σένα πολύ σωστό κι αληθές, θα πρέπει να το μεταφέρεις σωστά στους άλλους, γιατί αλλιώς μπορεί να υπάρξει κόστος κι αυτό, δεν θα σου αρέσει καθόλου. Απλά σκέψου, ότι κανένας δεν θέλει να ακούει κριτική ή ακόμα κι αλήθειες που πονάνε. Η θετική πλευρά είναι, ότι θα απολαύσεις μια ιδιαίτερη ευστροφία και θα έχεις ξαφνικές αναλαμπές, οι οποίες θα σου δείξουν το δρόμο για τυχόν συνεργασίες. Οι συζητήσεις είναι απαραίτητες (στη σχέση σου) αν είσαι ερωτευμένος/η, ώστε να μην μείνουν καθόλου κενά ή απορίες μεταξύ σας.
28 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη γίνεται στον Κριό -στον άξονά σου- και σε επηρεάζει άμεσα. Σου χαρίζει διαύγεια πνεύματος και βλέπεις την αλήθεια κατάματα. Σε όλο το σκηνικό συμμετέχουν κι οι άλλοι, γιατί κυρίως προς αυτούς απευθύνεσαι αλλά κι από αυτούς εξαρτάσαι. Το πεδίο πάντως ξεκαθαρίζει, και θα ξέρεις σύντομα τι (ή ποιος/ά) σου χρειάζεται και τι (ή ποιος/ά), όχι.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

11 Απριλίου: Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σου. Όλα μπαίνουν με έναν μαγικό τρόπο στην θέση τους, κι εσύ έχοντας εύνοια, γνωρίζεις πια πώς πρέπει να κινηθείς και τί πρέπει να αποφύγεις. Σου δίνεται επίσης μια καλή ευκαιρία να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου ή τις εξαρτήσεις σου και να πάρεις ορθές πρωτοβουλίες που θα σου δώσουν ένα καλό προβάδισμα, σε ότι ξεκινήσεις να κάνεις από εδώ και πέρα.

ΙΟΥΛΙΟΣ

21 Ιουλίου: Από την μια πλευρά, θα εστιαστείς στους επαγγελματικούς σου στόχους, ενώ από την άλλη, σου δίνεται η δυνατότητα να ακολουθήσεις τις όποιες καλλιτεχνικές τάσεις έχεις, που θα σε κάνουν να φαίνεσαι προς τα έξω, σε μεγάλο κοινό. Η δημιουργικότητα είναι μέσα στο αίμα σου και μπορείς -αν θέλεις- να την εκμεταλλευτείς ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, άμεσα κι εύκολα. Μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου, θα έχεις θαυμάσιες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη, κυρίως μέσα από δικές σου δημιουργίες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

30 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής στο ζώδιο σου, δίνει στην σκέψη σου έναν καινούργιο αέρα. Μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου, θα σε εμπλουτίζει με νέες ιδέες και θα σου υπενθυμίζει την καλλιτεχνική φύση που κουβαλάς. Μερικές φορές μπορεί να δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις και να ισορροπήσεις κρατώντας ίσες αποστάσεις από τα πράγματα. Αν όμως συγκεντρωθείς στον εαυτό σου, όλα θα πάρουν τη σωστή τους θέση και θα καταλάβεις πώς χρειάζεται να δράσεις.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

5 Οκτωβρίου: Λαμβάνει χώρα Πανσέληνος με μεγάλη δυναμική, η οποία σε αναγκάζει να ακολουθήσεις τις επιταγές του/της συντρόφου ή των συνεργατών σου. Να θυμάσαι ότι όλα γίνονται για ένα καλό σκοπό, κι αυτός, θα σε οδηγήσει άμεσα, σε ένα ωραίο αποτέλεσμα. Τα πράγματα πάντως μπορούν να ‘’στρώσουν’’, γιατί θα αποκτήσεις ολοκληρωμένη αντίληψη κάποιας συγκεκριμένης κατάστασης, κι έτσι θα ανταποκριθείς εύκολα και χωρίς μεγάλη αντίσταση.
14 Οκτωβρίου: Η μεγάλη Σταρ του ζωδιακού, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, ξεκινάει την πορεία της και σου προσφέρει αρμονία κι ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Αν θελήσεις να αλλάξεις τη ζωή σου, θα έχεις την ευκαιρία και τις αβάντες να το κάνεις. Μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου, θα ομορφαίνεις τις ζωές όλων μας!
19 Οκτωβρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου, σε βοηθάει ώστε να ορίσεις νέους κανόνες σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό σου και στη συνέχεια προχωρώντας στις επαφές σου με τον υπόλοιπο κόσμο. Πάντως –αν το θελήσεις- θα μπορέσεις να ξεκινήσεις τα πάντα από την αρχή και να γυρίσεις μια νέα σελίδα στη ζωή σου.
23 Οκτωβρίου: Ο Άρης ξεκινάει την πορεία του στο ζώδιο σου και μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου, θα σε ενδυναμώνει με στόχο να ανακαλύψεις τις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου ή εκείνες που δεν έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει καν ότι υπάρχουν μέσα σου. Η γνώμη των άλλων θα είναι για σένα πολύ σημαντική και θα σε κάνει, είτε να κινείσαι και να δρας δυναμικά, είτε να σταματάς και να παύεις κάθε ενέργεια σου. Οι συμβιβασμοί από την πλευρά σου μερικές φορές, ενδέχεται να είναι υπερβολικοί. Απέφυγε όσο μπορείς την κολακεία κι οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σε κάνει να μην είσαι ο εαυτός σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved