Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Καρκίνο

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τον Καρκίνο

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Καρκίνο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καλή χρονιά Καρκίνε! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος και ο Δεκέμβριος. Αναλυτικά:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

1η Ιανουαρίου - 4 Ιανουαρίου: Η Νέα Χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή στον άξονά σου να είναι ανάδρομος κι αυτό κατά συνέπεια, θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Σκέψεις που έχεις κάνει κι αποφάσεις που είχες πάρει πριν από λίγο καιρό, θα κρατηθούν για ένα μικρό διάστημα ακόμη μέσα στο μυαλό σου, δηλαδή, μυστικές. Η επικοινωνία γενικά θα είναι βατή, αλλά όχι τόσο άνετη. Αυτό που θα σε βασανίσει, είναι οι πολλές σκέψεις που θα τριγυρνούν στο κεφάλι σου, κι η αδυναμία να πάρεις μια συγκεκριμένη απόφαση πάνω σε θέματα που σε απασχολούν.
12 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος του μήνα, είναι σημαντική για εσένα, αφού με την βοήθεια της, θα αρχίσεις να αποκτάς όχι μόνο επίγνωση των προσωπικών σου φιλοδοξιών, αλλά βαθύτερη κατανόηση της σημασίας των συνεργασιών, στο σχέδιο της ζωής σου. Παράλληλα με την αισιοδοξία που θα νιώσεις, -η οποία θα σε βοηθήσει να κάνεις εύκολα επικοινωνιακά ανοίγματα-, θα πρέπει να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια, ώστε να συγκεντρωθείς σε θέματα που αφορούν την διαχείριση μελλοντικών καταστάσεων. Παρόλα αυτά, απέβαλε τον φόβο και την μεμψιμοιρία και δούλεψε, με σκοπό να δημιουργήσεις μια μελλοντική κατάσταση, η οποία θα είναι πολύ ξεχωριστή κι ευνοϊκή για εσένα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το ένστικτό σου, το οποίο αν του το επιτρέψεις, θα σε οδηγήσει να μυριστείς εγκαίρως το τι μέλλεται να συμβεί και θα σε οδηγήσει αυθόρμητα στην σωστή κατεύθυνση, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.
28 Ιανουαρίου: Από σήμερα και μέχρι τις 9 Μαρτίου, θα υπάρξει επιτακτική ανάγκη να δραστηριοποιηθείς -σε επαγγελματικά κυρίως θέματα- και να κάνεις ακραίες αλλαγές. Η δημιουργία ενός πολύ δυναμικού προφίλ θα σε οδηγήσει σχεδόν μαθηματικά, να ηγηθείς σε οποιοδήποτε χώρο κι αν βρίσκεσαι. Η αναγκαιότητα για μια νέα αρχή θα είναι αυτή που θα σε σπρώξει να κάνεις σαρωτικές αλλαγές και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ επαναστατικό, όπου μαζί με όλα τα άλλα, θα αναζητήσεις και την ανεξαρτησία σου. Ως εκ τούτου, η ενέργεια σου θα χτυπήσει ‘’κόκκινο’’, θα είναι έντονη και θα εκτείνεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Παρόλα αυτά όμως, καλό θα ήταν να μην αμελήσεις να εκφράζεις τη συμπόνια σου και να επιδείξεις αρκετή κατανόηση κι υπομονή, όταν κι όπου πρέπει. Η σεξουαλική σου ορμή πάντως, θα είναι φλογερή και γεμάτη πάθος!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

4 Φεβρουαρίου: Ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα σε απασχολήσει η ερωτική σου ζωή, με ένα τρόπο όμως πολύ επιφανειακό, αλλά κυρίως, πολύ διαφορετικό κι έξω από τα δικά σου δεδομένα. Επίσης, δεν αποκλείεται να αρχίσεις να νοιάζεσαι υπερβολικά για την εικόνα σου, όπως και για την κοινωνική σου ζωή. Για ένα διάστημα θα δουλέψεις πρεσβεύοντας ρηχές αξίες -ή θεωρίες επιβεβλημένες από τον κοινωνικό περίγυρο- με απώτερο στόχο το καλό σου ‘’φαίνεσθαι’’. Ενδέχεται να ξεκινήσεις και πολλά καινούργια πράγματα, χωρίς όμως να έχεις επενδύσει χρόνο στο να τα σκεφτείς διεξοδικά. Μέχρι και τις 5 Ιουνίου -με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα- θα δείξεις ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Αν περνάς ερωτική κρίση με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, μπορεί να δοκιμάσεις να ξεγλιστρήσεις από δυσάρεστες καταστάσεις, ξεστομίζοντας εύκολες υποσχέσεις. Υπάρχει η πιθανότητα να ερωτευτείς ένα άτομο που μπορεί με τον τρόπο του/της, να σε κάνει να ρισκάρεις ακόμα και σε πράγματα που ίσως να μην τολμούσες παλαιότερα. Θα καταφύγεις σε υπερβολές, αλλά τελικά θα σου κάνει καλό, γιατί θα ξεκολλήσεις από τα τετριμμένα, όμως να θυμάσαι ότι πάντοτε, θα πρέπει να κινείσαι με μέτρο κι αρμονία.

ΙΟΥΝΙΟΣ

5 Ιουνίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου από τις 5 Ιουνίου και μέχρι και τις 20 Ιουλίου, θα σε ενδυναμώνει σε προσωπικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μολονότι δεν σου αρέσει η πάλη κι η αντιπαράθεση, πιθανότατα να βρεθείς σε μια ανταγωνιστική κατάσταση, γιατί θα προσεγγίζεις την πραγματικότητα διαφορετικά, ασχολούμενος/η περισσότερο με την προσωπική σου τοποθέτηση απέναντι σε άτομα και καταστάσεις, παρά με τις θέσεις των άλλων. Η σχέση με την οικογένεια θα ενισχυθεί και κυρίως με το μητρικό πρόσωπο.
21 Ιουνίου: Ξεκινάει το Θερινό Ηλιοστάσιο κι ευνοείται μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Το συναίσθημα κι η διαίσθηση θα πάρουν τα ηνία και θα κινηθείς με μια διαφορετική άνεση. Ό Ήλιος συνεχίζει την πορεία του και μπαίνει στο ζώδιο σου, βοηθώντας σε στο να αναζητήσεις την δική σου ταυτότητα, με μεγαλύτερη ευκολία. Έτσι λοιπόν, προσπάθησε να βρεις το ρυθμό σου, να κάνεις την ενδοσκόπηση που απαιτείται, αλλά μην αμελήσεις να ασχοληθείς και με τα πράγματα που σε ευχαριστούν, γιατί από αυτά, αντλείς όχι μόνο τέρψη, αλλά και δύναμη.
21 Ιουνίου: Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο και μέχρι τις 5 Ιουλίου θα σε τροφοδοτεί με νέες ιδέες κι εμπνεύσεις. Το γερό μνημονικό κι η δημιουργική σκέψη, θα είναι τα δυνατά σου όπλα. Θα αναπτύξεις μεγάλη δεκτικότητα, η οποία θα σε βοηθήσει να ενώσεις (ψυχικές) αισθήσεις/εντυπώσεις με το σώμα.
24 Ιουνίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα, θα σου δώσει μια καινούργια ώθηση σε θέματα που αφορούν την ατομική σου ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο, τη διαίσθησή σου. Θα προσεγγίσεις προβλήματα τρίτων προσώπων με μεγάλη συμπόνια και δεκτικότητα, έστω κι ως απλός ακροατής/τρια, επιδεικνύοντας εξαιρετική ευαισθησία.

ΙΟΥΛΙΟΣ

9 Ιουλίου: Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου και σου γεννά την επιθυμία και την ορμή, να κάνεις φιλόδοξα σχέδια. Το σημαντικό είναι να κάνεις οργανωμένες κινήσεις, χρησιμοποιώντας μεθόδους αλλά και συνεργασίες με άτομα κλειδιά που μπορεί να σε στηρίξουν, ώστε να πετύχεις τον τελικό σου στόχο. Θα δραστηριοποιηθείς προς όλες τις κατευθύνσεις και θα λάβεις βοήθεια από πρόσωπα με υψηλές κοινωνικές, ή επαγγελματικές θέσεις.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

1η Αυγούστου: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και φέρνει γούρι και καλοτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μέχρι και τις 25 Αυγούστου, θα εστιάσεις στο καλό κομμάτι της ζωής. Η οικογένεια θα παίξει τον ρόλο της και μάλιστα θα έχει καταλυτική επιρροή στην ψυχική σου ηρεμία κι ισορροπία. Το νερό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Ένα σπίτι στην θάλασσα, θα αποτελέσει το ιδανικό κρυσφήγετο για σένα και τα δικά σου άτομα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

5 Σεπτεμβρίου: Θα ξεκινήσει μια καλή περίοδος για την επαγγελματική σου αναγέννηση, καθώς επίσης για ταξίδια κι επαφές με άτομα από την οικογένεια σου που δεν είναι και πολύ κοντά σου αυτή την στιγμή. Θα προσπαθήσεις να αποκτήσεις εφόδια γνώσης, αλλά κι εμπειρικής πρακτικής, τα οποία θα μπορέσεις να τα χρησιμοποιήσεις για να αναβαθμιστείς σε όλα τα επίπεδα. Το θέμα ενός αυτοκινήτου, θα επιλυθεί άμεσα και μάλιστα με επιτυχία.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

20 Δεκεμβρίου: Μια μεγάλη αλλαγή γίνεται αυτή την ημέρα στο πλανητικό σκηνικό: ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο και μπαίνει πλέον στον Αιγόκερω. Θέλοντας και μη, ενεργοποιείσαι πάρα πολύ, αλλά κυρίως μέσω των άλλων, δηλαδή μέσω των σχέσεων και των συνεργασιών σου.
25 Δεκεμβρίου: H χρονιά θα κλείσει με ένα πολύ θετικό τρόπο, κυρίως στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και των συνεργασιών. Η Αφροδίτη στον άξονά σου, θα σου ανοίξει με ευκολία νέες πόρτες και θα ισχυροποιηθείς μέσα από δυνατές επαγγελματικές γνωριμίες. Οποιαδήποτε σχέση είναι άρρωστη ή διαλυμένη, (η Αφροδίτη) θα την εξυγιάνει, με στόχο την αρμονία και την ισορροπία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved