Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 5

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017 για τον Αριθμό 5

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 5

Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2017 – δηλαδή το 1 - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (1), 14+3+1=18. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9, Το 9 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2017.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 5:

Αν κάποιοι σε θεωρούσαν δεδομένο /η, τώρα είναι η ώρα ν’ αλλάξουν γνώμη. Μακροχρόνια τοξικές σχέσεις κόβονται προς μεγάλη έκπληξη ορισμένων και ταυτόχρονα δικτυώνεσαι σε νέους κύκλους πολλά υποσχόμενους.

Επαγγελματικός τομέας: Μεγάλες προκλήσεις σου επιφυλάσσει τη χρονιά αυτή ο επαγγελματικός τομέας. Κάθε απόπειρα προγραμματισμού ανατρέπεται, οι εξελίξεις όμως σε αποζημιώνουν. Πριν ενδώσεις σε οποιαδήποτε δελεαστική πρόταση διευκρίνισε τους όρους και τις συνθήκες. Απέφυγε μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Οικονομικός τομέας: Το τοπίο στο τομέα των οικονομικών είναι θολό και εσύ σφυρίζεις αδιάφορα.

Αισθηματικός τομέας: Οι προβληματισμοί που δεν μοιράζεστε δίνουν τροφή στο νου να κάνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αν είσαι μόνος /η, μια ασυνήθιστη σχέση χωρίς κανόνες και δεσμεύσεις σε ανανεώνει ψυχικά και σωματικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved