Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 4

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017 για τον Αριθμό 4

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 4

Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2017 – δηλαδή το 1 - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (1), 14+3+1=18. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9, Το 9 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2017.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 4:

Αυτή τη χρονιά κράτησε μικρό καλάθι μέχρι να δεις αυτά που σου υπόσχονται να γίνονται πράξεις. Αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τους υπολογισμούς σου τίποτα δεν σε εμποδίζει ν’ αναθεωρήσεις τις όποιες συμφωνίες έχεις κάνει και να στηριχτείς στον εαυτό σου.

Επαγγελματικός τομέας: Ξαφνικές ανατροπές και αλλαγές στα επαγγελματικά σου σε βρίσκουν απροετοίμαστο /η και αρχικά σε αποσυντονίζουν. Φρόντισε να έχεις στο μυαλό σου ένα δεύτερο σχέδιο, αν οι καταστάσεις δεν εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια σου. Να θυμάσαι ό,τι όταν κλείνει μια πόρτα πάντα ανοίγει ένα παράθυρο.

Οικονομικός τομέας: Μην αφήνεις στην τύχη οικονομικά ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν.

Αισθηματικός τομέας: Ξεπέρασε την τάση σου να κλείνεσαι στο καβούκι σου. Είναι ώρα να πεις τα πράγματα όπως τα νοιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος /η, μια κρυφή σχέση μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι σοβαρό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved