Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 3

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017 για τον Αριθμό 3

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 3

Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2017 – δηλαδή το 1 - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (1), 14+3+1=18. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9, Το 9 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2017.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 3:

Το 2017 ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και δεν αποκλείεται να ανοίξουν πόρτες ερμητικά κλειστές μέχρι τώρα. Προσοχή στα μπερδέματα μεταξύ φιλίας και έρωτα για
ν΄ αποφύγεις φασαρίες για το τίποτα

Επαγγελματικός τομέας: Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις σε οδηγούν να χαράξεις νέα στρατηγική. Διάφορα πρόσωπα εμφανίζονται στο δρόμο σου και σου προτείνουν εναλλακτικές με μεγαλύτερο κέρδος, τις οποίες καλό είναι να μην αγνοήσεις. Αν ασχολείσαι με τα ΜΜΕ ή το χώρο της διαφήμισης οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου και ιεράρχησε τις ανάγκες σου.

Οικονομικός τομέας: Τα οικονομικά σου βελτιώνονται από μια συνεργασία ή από χρήματα που σου οφείλουν.

Αισθηματικός τομέας: Ότι κι αν σας φταίει, ο έρωτας σας είναι τόσο δυνατός που το ξεπερνάτε. Αν είσαι μόνος /η, μη βιαστείς να πάρεις μια απόφαση, σύντομα θα συναντήσεις το άτομο που θα μιλήσει στην καρδιά και στο κορμί σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved