Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 2

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017 για τον Αριθμό 2

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 2

Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2017 – δηλαδή το 1 - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (1), 14+3+1=18. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9, Το 9 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2017.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 2:

Ευθύνες και υποχρεώσεις με σπίτι και φίλους προστίθενται στον πονοκέφαλο που υπάρχει στον χώρο της εργασίας σου. Ζητήματα από το παρελθόν που δεν έχουν λυθεί επανέρχονται για ξεκαθάρισμα και οριστική διαγραφή.
Επαγγελματικός τομέας: Ασυνεννοησία και απροθυμία συνεργασίας δοκιμάζουν την υπομονή σου στη δουλειά. Βάλε προτεραιότητες και μη σπαταλάς την ενέργεια σου σε λάθος στόχους. Απαραίτητη η οικονομία δυνάμεων μέχρι ν’ αποφασίσεις αν αυτό που κάνεις αξίζει το χρόνο και τον κόπο σου.

Οικονομικός τομέας: Εκμεταλλεύσου κάποια χρήματα που θα πάρεις ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες.

Αισθηματικός τομέας:Πιο πολύ σε νοιάζει να έχεις την ησυχία σου παρά να συζητήσεις αυτά που σε ενοχλούν. Αν είσαι μόνος /η, δοκίμασε να προσεγγίσεις με διαφορετικό τρόπο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved