Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 1

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017 για τον Αριθμό 1

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 1

Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2017 – δηλαδή το 1 - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (1), 14+3+1=18. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9, Το 9 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2017.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 1:

Το 2017 μπορεί να χαρακτηριστεί έτος δράσης και δημιουργίας. Οι συνεχείς αλλαγές μπορεί να μην είναι ό,τι το καλύτερο για το νευρικό σου σύστημα, από τη στιγμή όμως που θέλεις να ορίζεις εσύ τους κανόνες αυτό είναι αναπόφευκτό.

Επαγγελματικός τομέας: Καλύτερες μέρες για τα επαγγελματικά σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να πουλήσεις ακριβότερα τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις απολαβές σου. Αν είσαι έμπορος ή ελεύθερος επαγγελματίας έχεις την ικανότητα να βρίσκεις λύση έστω και την τελευταία στιγμή. Φρόντισε να είσαι ευέλικτος/ η και σε εγρήγορση.

Οικονομικός τομέας: Πρόσεχε τις αγορές σου γιατί είναι εύκολο να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου.

Aισθηματικός τομέας: Αν έπαιζες σε αστυνομική ταινία θα ήσουν ο κύριος ύποπτος. Αν είσαι μόνος /η, μη μοιράζεσαι τα προσωπικά σου δεδομένα αν δεν είσαι σίγουρος /η σε ποιον απευθύνεσαι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved