Αιγόκερως: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα για τους επόμενους 12 μήνες

Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου

Αιγόκερως: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα για τους επόμενους 12 μήνες

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ιανουάριος εκτός από μήνας των γενεθλίων σου είναι και η περίοδος που αξιολογείς τις επιθυμίες και τις επιλογές σου, προκειμένου να πάρεις αποφάσεις για το που είναι καλό από εδώ και πέρα να εστιάσεις την προσοχή σου και να αφιερώσεις το χρόνο και την ενέργειά σου. Τι χρειάζεται όμως να ξέρεις από τώρα για την επόμενη αστρολογική σου χρονιά, ώστε να «σταθμίσεις» καλύτερα τους στόχους και τις δράσεις σου;

1) Ο Δίας στην Παρθένο ως τις 9 Σεπτεμβρίου είναι μια πολύ θετική αστρολογική συγκυρία για σένα! Μπορείς πιο εύκολα να ασχοληθείς με την επαγγελματική σου επιμόρφωση, να αποκτήσεις νέες γνώσεις, να τα πας καλά σε σπουδές αλλά και να κάνεις ταξίδια στο εξωτερικό. Αν η επαγγελματική σου δραστηριότητα σχετίζεται με τη νόηση, θα είναι μια καλή περίοδο για να κάνεις διαλέξεις, σεμινάρια, να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα άλλης κουλτούρας αλλά και η συναναστροφή μαζί τους να έχει ευεργετική επίδραση στη ζωή σου. Ευνοϊκές εξελίξεις μπορείς να περιμένεις σε σχέση με συγγενείς εξ αγχιστείας, πανεπιστήμια, νομικά θέματα. Επιδίωξε, λοιπόν, να προωθήσεις σχετικά θέματα.

2) Ο ευεργέτης Δίας μπαίνει τον Σεπτέμβριο του 2016 στο ζώδιο του Ζυγού που καταλαμβάνει τον οίκο της καριέρας σου. Αν είσαι σε ένα πόστο που δεν σ’ αρέσει είναι ευκαιρία να επιδιώξεις τη μετακίνησή σου, ενώ ανοίγει μια περίοδος που μπορείς να πετύχεις μια προαγωγή αλλά και να βελτιώσεις την κοινωνική σου θέση. Μολονότι, ο πλανήτης της τύχης θα σου παρέχει σημαντικές ευκαιρίες για αναγνώριση και κοινωνική ανέλιξη, δεν θα πρέπει να υποτιμήσεις έχθρες αλλά και «ανοιχτές» υποθέσεις από το παρελθόν που μπορούν να πάρουν μεγάλες διαστάσεις.

3) Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου, συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, πράγμα που σημαίνει ότι εκούσια ή ακούσια θα βιώσεις κάποιο περιορισμό. Ίσως, «κλειστείς» στον εαυτό σου, έχοντας ανάγκη για περισυλλογή. Πιθανός, όμως, είναι κι ο περιορισμός σε κλειστό χώρο για θεραπευτικούς ή άλλους λόγους. Πρόσεχε, κακές συνήθειες που μπορεί να «χαλάσουν» τον ύπνο σου ή να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία ή την σωματική σου υγεία.

4) Με τον βαρύ Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο, αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 13ης και της 18ης μοίρας μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα βιώσεις πολύ σημαντικά ή μοιραία γεγονότα τα οποία θα γίνουν αφορμή για να αλλάξεις ριζικά όχι μόνο την οπτική σου για τη ζωή, αλλά και τη στάση και τη συμπεριφορά σου. Ζητήματα υγείας ίσως σε απασχολήσουν έντονα ενώ πιθανές είναι μεγάλες αλλαγές όσον αφορά όχι μόνο τον χαρακτήρα αλλά και την εμφάνισή σου. Δώσε νόημα στις εμπειρίες σου και χρησιμοποίησε τον πόνο, αντί να επιτρέπεις να σε χρησιμοποιεί. Αν το κάνεις, θα ελέγξεις τη ζωή σου, αν όχι, θα σε ελέγχει εκείνη.

5) Ο Ουρανός συνεχίζει να κινείται στον Κριό σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα και «πέφτει» στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ως εκ τούτου, αν έχεις γεννηθεί το β’ και το γ’ δεκαήμερο ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 13ης και της 27ης μοίρας είναι πολύ πιθανόν να βιώσεις μεγάλες ανατροπές ή να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις που θα ταρακουνήσουν όλο σου το «είναι». Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες όσον αφορά τις αξίες και τα μέχρι τώρα κεκτημένα σου, σχετικά με την οικογένεια, την οικία ή την ακίνητη περιουσία σου και θα πρέπει να βρεις τρόπους να λειτουργήσεις σε «νέους» και έξω από τα νερά σου κανόνες.

6) Από τις πιο δύσκολες περιόδους της νέας αστρολογικής σου χρονιάς αναμένεται να είναι τα διαστήματα γύρω από τις 23/3 (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο), στις 7/4 (ειδικά αν έχεις γεννηθείς το β’ δεκαήμερο), στις 4/7 (αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο), 19/7 (αν έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο), στις 1/10 (αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο) όπως και στις 16/10 (αν έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο) και τέλος στις 12/1/2017 (ειδικά αν έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο). Ό,τι και να συμβεί το σημαντικό είναι να δεις τι μπορείς να μάθεις από τις καταστάσεις, προκειμένου να αποφασίσεις τι πρέπει να συνεχίσεις και τι να σταματήσεις να κάνεις, προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

7) Και ολοκληρώνουμε με τα χρονικά διαστήματα που αναμένεται να είναι τα πιο ευχάριστα μέσα στους επόμενους 12 μήνες τόσο οικονομικά και ερωτικά όσο και γενικότερα. Μεταξύ 24/1 και 17/2, 30/4 και 24/5, 6/8 και 30/8, 12/11 ως 7/12 η διέλευση της Αφροδίτης από τα ζώδια της γης θα «διεγείρει» ευκαιρίες για χαρά, ικανοποίηση και επιτυχία. Δεν έχεις λοιπόν παρά να τις θυμάσαι και να τις αξιοποιήσεις. Όσο πιο πολύ τόσο μεγαλύτερο το κέρδος που θα έχεις!

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved