Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Ιχθύες

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις του 2016 για τους Ιχθύες

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Ιχθύες

Μετά από πολλά χρόνια έχεις την ευκαιρία να διανύσεις μια χρονιά μεγάλης αισθηματικής ευτυχίας, αφού για το 2016 είσαι για το Δία από τα «εκλεκτά» ζώδια που θα δώσει όλη του την εύνοια για να τα «δει» είτε καλά δίπλα στο ταίρι τους, είτε «αποκαταστημένα».
Για εσένα, γλυκέ Ιχθύ, το 2016 είναι μια χρονιά που η ατάκα που την χαρακτηρίζει είναι «όνειρο ζω». Το σύμπαν θέτει στην υπηρεσία της αισθηματικής σου ευτυχίας τόσο τον Δία, όσο και τον Ποσειδώνα. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό που λόγω της μεγάλης παραμονής του (σχεδόν 6 μήνες) θα είναι καταλυτική, αν και πολλούς θα τους «τσουρουφλίσει», εσένα θα σε ωφελήσει.

Πολύ πιθανόν μέσα στο 2016 να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, να αποκτήσεις ένα παιδί ή να κάνεις οτιδήποτε φέρει χαρά μέσα στη σχέση σου. Η επαφή με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλύτερη ενώ πιθανόν να συμπλεύσετε και στον επαγγελματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος/η τότε το 2016 είναι η χρονιά σου για να βρεις τον «άνθρωπό» σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία ως τις 9 Σεπτεμβρίου που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και μπορεί να σου προσφέρει την εύνοιά του στο μέγιστο όσον αφορά στον τομέα «γάμος» και «σχέσεις».

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο δείχνοντας πως είσαι σε μια φάση ζωής που θέλεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να κάνεις επιτέλους πράγματα για σένα. Μέσα σε αυτά είναι να ερωτευτείς και να ζήσεις ένα ειδυλλιακό ρομάντζο. Αν είσαι σε σχέση, πολύ πιθανόν ένα επαγγελματικό όνειρο να ευοδωθεί, γεγονός που θα τη βοηθήσει να ανθίσει αφού η αυτοεκτίμησή σου θα είναι στα ύψη. Αν πάλι αναζητάς να βρεις ένα ταίρι που θα ταιριάζετε ή θα βγάζει προς τα έξω τα καλά σου στοιχεία, τότε θα έχεις την ευκαιρία σου.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 22 Φεβρουαρίου και 5 Μαρτίου ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 3ης και της 15ης μοίρας, τότε οι πιθανότητες για να καταφέρεις να ζήσεις όσα στον αισθηματικό τομέα οραματίζεσαι αυξάνονται κατακόρυφα. Φρόντισε, ωστόσο, να αποφύγεις την υπερεκτίμηση καταστάσεων και προσώπων γιατί τότε κινδυνεύεις να ζήσεις την υποκρισία ή την απογοήτευση.

Η παρουσία του Άρη στο γεμάτο πάθος ζώδιο του Σκορπιού μεταξύ 4 Ιανουαρίου και 24 Ιανουαρίου και 28 Μαΐου και 2 Αυγούστου θα κρατά την λίμπιντό σου στα ύψη ενώ θα αναλάβεις δράσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στον έρωτα της ζωής σου. Ωστόσο, την περίοδο που θα είναι ανάδρομος δηλαδή μεταξύ 17 Απριλίου και 29 Ιουνίου ίσως υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ή καταστάσεις που θα σε κουράζουν. Αν όμως θέλεις να κάνεις «κρούση» στο αισθηματικό σου παρελθόν τότε είναι ιδανική περίοδος, αφού ευνοούνται «επανασυνδέσεις».

Οι χρονικοί περίοδοι που θέλουν προσοχή καθώς θα υπάρχει ένταση, άγχος και κακή ενέργεια στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα είναι 6 Μαρτίου ως 16 Απριλίου, 3 Αυγούστου ως 26 Σεπτεμβρίου, 18 Δεκεμβρίου ως 31 Δεκεμβρίου αλλά την περίοδο των εκλείψεων και συγκεκριμένα γύρω στις 9/3 και 1/9.

Τέλος, μέσα στο 2016 θα έχεις την ευκαιρία να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας αλλά και να βρεις τις πόρτες ανοιχτές για τα ερωτικά σου όνειρα μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 17 Φεβρουαρίου, 12 Μαρτίου ως 6 Απριλίου, 30 Απριλίου ως 24 Μαΐου, 18 Ιουνίου ως 12 Ιουλίου, 6 Αυγούστου ως 30 Αυγούστου, 23 Σεπτεμβρίου ως 17 Οκτωβρίου, 12 Νοεμβρίου ως 7 Δεκεμβρίου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved