Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Υδροχόος

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις του 2016 για τον Υδροχόο

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Υδροχόος

Το 2016 απρόβλεπτε Υδροχόε είναι μια χρονιά που μπορεί να σου δώσει αυτό που βαθιά επιθυμείς. Αν είσαι σε σχέση, ψυχικά θα νιώθεις καλύτερα ενώ το γεγονός ότι το ταίρι σου θα δείχνει πρόθυμο να σου παρέχει το καλύτερο, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο θα σε φέρνει όλο και πιο κοντά του. Η ψυχική σας σύνδεση το 2016 θα είναι το κάτι άλλο και το ίδιο ισχύει και για τη σεξουαλική ζωή η οποία θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης, τότε ο έρωτας πιθανόν να θα έρθει μέσω φίλου, διαδικτύου ή με τρόπο που πραγματικά θα σου ‘ρθει κεραμίδα. Με τον Δία στην Παρθένο ως τις αρχές Σεπτέμβρη θα έχεις την ευκαιρία να κρατήσεις κάτι που αφορά στη σχέση σου μυστικό, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις μήπως κάποιο άτομο σε «εκμεταλλευτεί», γεγονός που μπορεί να συμβεί λόγω των όσων κρυφά έχεις υπερεκτιμήσει ότι μπορεί να σου προσφέρει.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι ο πλανήτης των βαθιών αλλαγών και των σκοτεινών γεγονότων ο Πλούτωνας διελαύνει από τον 12ο ηλιακό σου οίκο και ως εκ τούτου είναι σημαντικό μέσα στο 2016 να ξεμπερδέψεις από «κακά πρότυπα» και απωθημένα τόσο στον έρωτα όσο και την προσωπική σου ζωή. Έτσι, αν νιώθεις ότι κάτι στη σχέση σου πάει συνεχώς στραβά ή ότι διαρκώς μπλέκεις με τα λάθος άτομα, τότε θα πρέπει να αναμετρηθείς με τους «δαίμονές» σου τόσο για να σώσεις την ψυχή σου, όσο και να φτιάξεις τη ζωή σου. Φρόντισε λοιπόν να αφήσεις πίσω δυσάρεστα βιώματα, μίση και αρνητικές εμπειρίες, διαφορετικά δεν θα «πληγώσεις» μόνο κόσμο και κοσμάκη με τις αποφάσεις και τις επιλογές αλλά τελικά θα παραμείνεις εγκλωβισμένος/η στον πόνο. Αποτίναξε ό, τι σε φθείρει και βγες μπροστά τόσο στον έρωτα όσο και τις σχέσεις σου. Φρόντισε ιδιαίτερα τον Ιανουάριο και την περίοδο των γενεθλίων σου να μην εμπλακείς σε καταστάσεις που κατά βάθος αποδοκιμάζεις γιατί δεν θα γλιτώσεις αποκαλύψεις και καταστάσεις που θα σε ρίξουν στα μάτια του περίγυρού σου.

Με τον κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής, τον Ερμή, να κινείται ανάδρομος μεταξύ 5 Ιανουαρίου και 24 Ιανουαρίου, 28 Απριλίου και 21 Μαΐου, 30 Αυγούστου και 21 Σεπτεμβρίου και 19 Δεκεμβρίου ως 30 Δεκεμβρίου ίσως κάποια πράγματα δεν κυλήσουν όπως επιθυμείς. Η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί μοιάζει με χαλασμένο τηλέφωνο ενώ πιθανόν κάποιες ματαιώσεις, διαφωνίες ή προβληματικές καταστάσεις αναστατώσουν την ερωτική σας ζωή. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης πιθανόν στα παραπάνω διαστήματα να εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο από το παρελθόν ενώ σε ένα νέο φλερτ ίσως πατηθεί το «pause».

Τα καλύτερα έρχονται με την είσοδο του Δία στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου αφού ανοίγει μια περίοδο που οι ερωτικές κατακτήσεις θα είναι πιο ικανοποιητικές αλλά και θα νιώθεις ότι πλέον θέλεις να αρπάξεις τις ευκαιρίες για θετικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή.

Τέλος, ερωτικές συγκινήσεις ανεξαρτήτως κατάληξης μέσα στο 2016 δεν θα λείπουν όπως και οι ευκαιρίες για να πετάξεις από έρωτα. Αυτές θα προκύψουν μεταξύ 1 Ιανουαρίου και 24 Ιανουαρίου, 17 Φεβρουαρίου και 12 Μαρτίου, 6 Απριλίου και 30 Απριλίου, 24 Μαΐου και 18 Ιουνίου, 12 Ιουλίου και 6 Αυγούστου, 30 Αυγούστου και 23 Σεπτεμβρίου, 18 Οκτωβρίου και 12 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved