Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Σκορπιός

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις του 2016 για τον Σκορπιό

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Σκορπιός

Το 2016 ξεκινάει με ερωτικά όνειρα που ξεχειλίζουν ελπίδες, καθώς με τον Ποσειδώνα να διελαύνει από τον τομέα της αισθηματικής ζωής θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πραγματικότητα ακόμα και ένα άπιαστο όνειρό σου. Αν ποθείς το σύμπαν να φέρει έως δώρο στη σχέση σου ένα παιδί, χρήματα που θα την απαλλάξουν από ένα άγχος ή οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ευλογία, μπορείς να ελπίζεις ότι θα το λάβεις. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς όμως πως ο Ποσειδώνας στην αρνητική του εκδήλωση θα μπορούσε να φέρει μια σχέση που να φαντάζει ονειρική αλλά τελικά να μην είναι. Οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις καραδοκούν και θα δημιουργούν ένα συναισθηματικό λαβύρινθο που θα μπεις για να αποδείξεις ότι δεν μπορείς να πιαστείς στην... πλάνη. Ακόμα, πολύ πιθανόν να δημιουργήσεις μια πλατωνική σχέση στην οποία θα βρεις πρωτίστως πνευματική ικανοποίηση. Μην αποκλείσεις, να δημιουργήσεις σχέση με άτομο αλκοολικό, με προβλήματα ή «φευγάτο» που θα σε κάνει να «τρελαθείς».

Το σίγουρο είναι ότι για αυτή την χρονιά αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 27/10 και 7/11 ανήκεις στους Σκορπιούς που το σύμπαν θα φροντίσει να ζήσουν κάτι «μαγικό» και το οποίο δεν θα είναι απατηλό. Ως εκ τούτου, κυνήγησε τα αισθηματικά σου όνειρα γιατί το 2016 για σένα θα ισχύει η γνωστή φράση του Κοέλιο «Όταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να πραγματοποιηθεί».

Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό από 4/1 έως 6/3 και από 28/5 έως 2/8 δείχνει ότι θα διεκδικήσεις τα ερωτικά σου «θέλω» με ιδιαίτερο ζήλο και ανεξάρτητα σε ποιο φύλο ανήκεις εσύ θα είσαι ο «κυνηγός». Η πρωτοβουλία κινήσεων θα χαρακτηρίζεται από πάθος και ένταση και έτσι τα διλήμματα που πιθανόν να ανακύψουν θα σε κάνουν να υιοθετήσεις μια στάση που θα την χαρακτηρίζει το «όλα ή τίποτα». Ιδιαίτερα, κατά την ανάδρομη κίνηση του Άρη στο ζώδιό σου 28/5 έως 28/6 είναι πιθανές αισθηματικές αναζωπυρώσεις οι οποίες θα έχουν σαν κύριο συστατικό το πάθος μαζί με αχαλίνωτο σεξ.

Από 9 Σεπτεμβρίου ο ευεργέτης Δίας που στην περίπτωσή σου εκπροσωπεί το συναισθηματικό «δούναι και λαβείν» θα βρίσκεται στο Ζυγό δείχνοντας την έναρξη μιας περιόδου που η ευτυχία θα βρίσκεται σε εναρμόνιση με τα κρυφά «θέλω» της καρδιά σου. Έτσι, ακόμα και αν νιώσεις το σκίρτημα της ψυχής σου για κάποιο άλλο πρόσωπο, το συναισθηματικό test drive θα είναι σχεδόν ακίνδυνο αφού η παρουσία του Δία θα σου παρέχει πλανητική ασυλία, προκειμένου να δεις πραγματικά τι θέλεις. Τι θα διαλέξεις το παλιό ή το νέο; Αυτό μόνο η καρδιά σου το ξέρει.

Οι χρονικές περίοδοι που μπορεί να πέσεις σε συναισθηματικές «λακκούβες» είναι γύρω στις 22/4 με την Πανσέληνο στη 2η μοίρα του Σκορπιού, στις 6/5 με την Νέα Σελήνη στη 16η μοίρα του Ταύρου και στις 14/11 με την Πανσέληνο στην 22η μοίρα του Ταύρου. Ακόμα, καλό είναι να προσέχεις γύρω στις 23/3 διότι εκεί ίσως υπάρξουν ερωτικά μπλεξίματα, αλλά και κοντά στην 1/10 με μικρότερο όμως κίνδυνο, λόγω του ό,τι ο Δίας έχοντας εισέλθει στον 12ο ηλιακό οίκο θα σου παρέχει πλανητική προστασία.

Τέλος, η αισθηματική ζωή θα ξεχειλίζει από παθιασμένο ερωτικό «πάρε-δώσε» από 13 Μαρτίου έως 6 Απριλίου, 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου και 23 Σεπτεμβρίου έως 17 Οκτωβρίου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved