Σκορπιός: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα για τους επόμενους 12 μήνες

Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου

Σκορπιός: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα για τους επόμενους 12 μήνες

Από τις 23 Οκτωβρίου ως τις 22 Νοεμβρίου γοητευτικέ Σκορπιέ, δεν σβήνεις μόνο κεράκια, μπαίνεις και στη διαδικασία να ψάξεις βαθιά τις πιο κρυφές επιθυμίες σου, να εξετάσεις και να αποφασίσεις πως θα ικανοποιηθούν τα «θέλω» σου.
Τι σου επιφυλάσσει όμως η νέα γενέθλια χρονιά; Πού θα σε ευνοήσουν οι πλανήτες και πού χρειάζεται να προσέξεις. Πριν κάνεις τον «ντετέκτιβ» των επιθυμιών σου και λάβεις τις αποφάσεις σου, ιδού όσα πρώτα πρέπει να γνωρίζεις για τους επόμενους 12 μήνες.

1) Όνειρο μεγάλο με τον Ποσειδώνα θα πραγματοποιήσεις και σαν Σκορπιός στα άκρα θα το ζήσεις

Ποιο είναι για σένα το τέλειο δώρο να σου προσφέρει το σύμπαν; Έναν έρωτα, ένα παιδί ή κάτι άλλο που τα αφορά; Ή μήπως να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα, να ασχοληθείς με τη μουσική, να πραγματοποιήσεις μια επιθυμία σε σχέση με μια καλλιτεχνική ή πνευματική δραστηριότητα; Ό,τι και αν είναι ως τα επόμενα γενέθλιά σου, ετοιμάσου να ζήσεις αυτή την «θεία ευλογία» αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 27/10 και 7/11 ή έχεις τον ωροσκόπο μεταξύ της 4ης και 15ης μοίρας. Αν όχι, περίμενε να έρθει η σειρά σου γιατί κινδυνεύεις να πέσεις θύμα απάτης ή εξιδανίκευσης σε σχετικά ζητήματα.

2) Τύχη βουνό στο χρήμα και τον έρωτα χάρη σε φίλους και γνωστούς

Ό,τι έχεις «μύτη» στο πώς να βγάζεις τον «επιούσιον» (και κάτι παραπάνω) είναι γνωστό. Με τον Δία (τύχη) κυβερνήτη των οικονομικών σου ως τις 9/11/2016 στην Παρθένο, το φιλικό σου περιβάλλον ίσως σταθεί χρήσιμο σε αυτό το σκοπό, όπως και στα αισθηματικά σου. Ακόμα, θα σε ευνοήσει να ωφεληθείς αν δραστηριοποιηθείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ένα σύλλογο ή σωματείο ή κάνεις γνωστό σε πολλούς κάποιο προϊόν σου ή υπηρεσία που παρέχεις. Γίνε μέλος μιας ομάδας, να συμμετέχεις σε μια επιστημονική κοινότητα ή ζήτησε εργασία σε μια μεγάλη εταιρεία. Το σύμπαν εκεί σου στέλνει τύχη, ευρώ και έρωτα.

3) Κλείσε παλιά οικονομικά και αισθηματικά «τεφτέρια» από το φθινόπωρο και μετά

Αν έχεις «ανοιχτούς λογαριασμούς», οφειλές και χρέη, τόσο στον έρωτα, όσο και στα οικονομικά σου ή σε συνεργασίες σου με τον Δία από το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου στο Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να τα «κλείσεις» με μια καλή για εσένα συμφωνία. Ακόμα, ίσως μάθεις ποιος ή τι «σαμποτάρει» τα έσοδά σου ενώ θα έχεις την ευκαιρία οικονομικά να «αναρρώσεις». Αισθηματικά, θα ξεκινήσει μια καλή περίοδος για να απαλλαγείς από ένα «βάρος».

4) Βαθιές αλλαγές στις σχέσεις με τα αδέρφια, κοντινούς συγγενείς, φίλους και συναδέλφους

Με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, στον Αιγόκερω το παλιό καθεστώς στις κοντινές συγγενικές σχέσεις, τους φιλικούς σου δεσμούς και τις συναδελφικές επαφές αλλάζει. Ποιος θα έχει πλέον το «πάνω χέρι»; Σε ποιον θα ανήκει από εδώ και στο εξής η εξουσία και η κυριαρχία σε θέματα που σχετίζονται με τα αδέρφια ή τα ξαδέλφια, τους «μεσάζοντες» ή τους μεταφορείς, στα επαγγελματικά σου; Οι ισορροπίες αλλάζουν. Σε άλλους θα είναι εις βάρος τους και σε άλλους υπέρ τους. Η πλάστιγγα μπορεί να γείρει με το μέρος σου ως τα επόμενα γενέθλια σου, αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 2 και 12 Νοεμβρίου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 10ης και της 20ης μοίρας. Περίμενε πολλές σκοτεινές καταστάσεις, δυσάρεστες ειδήσεις και «παιχνίδια εξουσίας» σε αυτούς τους τομείς. Το καλό; Οι διαισθητικές «κεραίες» σου θα λειτουργούν στο μάξιμουμ.

5) Οι μήνες με δύσκολες αποφάσεις και έντονες αγωνίες είναι οι παρακάτω

Τον Ιανουάριο κοντά στην Πανσέληνο (24/1) πρόσεχε θέματα επαγγελματικά, φήμης και κύρους, όπως και τον Αύγουστο με την Νέα Σελήνη (2/8) θα είναι μια περίοδος με απαιτήσεις στη δουλειά και σημαντικές αποφάσεις. Τον Φεβρουάριο με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (8/2) νέα ξεκινήματα, ζητήματα σπιτιού και οι σχέσεις ή θέματα που αφορούν σε μέλη της οικογένειάς σου απαιτούν ψυχραιμία λόγω της σφοδρότητας με την οποία θα εμφανιστούν όπως και τον Αύγουστο με την Πανσέληνο (18/8). Τον Μάιο με τη Νέα Σελήνη (6/5) και τον Νοέμβριο με την Πανσέληνο (14/11) στον Ταύρο, στο κόκκινο θα βρίσκονται σχέσεις, συνεργασίες και ζητήματα που αφορούν στο γάμο, τη δέσμευσή σου ή το ταίρι σου. Τέλος, προσοχή θέλεις ο Νοέμβριος του 2016 με τον Άρη στον Υδροχόο. Θέματα υγείας και δουλειάς είναι πιθανό να προκαλέσουν «αναταράξεις» στο σπίτι, την οικογένεια ή τη ψυχική σου γαλήνη.

6) Οι πιο ευνοϊκές περίοδοι ως τα επόμενα γενέθλια σου είναι... πλείστες

Καταρχήν ο Άρης, θα βρίσκεται για μια μεγάλη περίοδο στο ζώδιό σου και αυτό σου δίνει υπεροχή σε σύγκριση με τα άλλα ζώδια. Από 4/1 ως 6/3 και 28/5 ως 2/8 ο Άρης με εξαίρεση την περίοδο που θα είναι ανάδρομος (28/5-28/6) θα σου δώσει την ευκαιρία να κινηθείς δυναμικά για να πετύχεις τους όποιους στόχους σου. Τόσο στις οικονομικές όσο και αισθηματικές επιδιώξεις σου μπορεί να «σκοράρεις» με επιτυχία μεταξύ 5/12 και 30/12 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, 12/3 ως 6/4 με την Αφροδίτη στους Ιχθύες και 18/6 ως 11/7 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Τέλος, το σύμπαν σε ευνοεί με τα «μπούνια» γύρω στις 25/12 (αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες), 9/3 (αν έχεις γεννηθεί το β' δεκαήμερο), 22/4 αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες), 4/7 (αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαήμερου) και 16/9 (αν έχεις γεννηθεί το γ' δεκαήμερο). Σημείωσέ τις στην ατζέντα σου με φωσφοριζέ χρώμα και δράσε... ανάλογα!

7) Κράτα μια συμβουλή για το τέλος

Τους επόμενους 12 μήνες οι οποίοι αποτελούν την γενέθλια αστρολογική σου χρονιά ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Τοξότη. Οι περισσότεροι αυτόν τον πλανήτη τον βλέπουν με «κακό μάτι», πόσο μάλλον όταν μαθαίνουν ότι πέφτει στον τομέα των «οικονομικών», όπως συμβαίνει -καλή ώρα- στους Σκορπιούς. Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Έχει να κάνει με χρήματα που είτε λαμβάνεις ή διαχειρίζεσαι με αδέρφια ή κοντινούς συγγενείς είτε έρχονται από εσένα από κάποιου είδους «μεσιτεία» ή «εξυπηρέτηση». Αυτά πιθανόν να αρχίσουν να περιορίζονται ή/και να χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στη σωστή οργάνωση ή αξιοποίησή τους. Διείσδυσε στην καρδιά του συγκεκριμένος θέματος αξιοποιώντας το κοφτερό και διαπεραστικό μυαλό σου και εκτός ότι θα έχεις τα ποθητά αποτελέσματα, θα φέρεις και τα πράγματα στα μέτρα σου!

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved