Ζυγός: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα για τους επόμενους 12 μήνες

Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου

Ζυγός: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα για τους επόμενους 12 μήνες

Αξιαγάπητε Ζυγέ, ο Οκτώβριος δεν είναι μόνο ο μήνας των γενεθλίων σου, είναι και το διάστημα που ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά για το τι θέλεις να ζήσεις από εδώ και πέρα. Τι πρέπει όμως να γνωρίζεις για να δεις πώς θα κινηθείς τους επόμενους 12 μήνες; Σε ποιούς τομείς και ποιες χρονικές περιόδους οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν και πού και πότε θα σε «στριμώξουν»;

1) Ο Δίας στην Παρθένο θα είναι ο φύλακας άγγελός σου. Θα είναι δίπλα σου να σε προστατεύει ως τι 9 Σεπτεμβρίου 2016. Αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να κλείσεις τα «κακώς κείμενα» της ζωής σου. Ο Δίας θα σε βοηθήσει να βάλεις τάξη σε μια σειρά θέματα που αποτελούν πηγή δοκιμασίας, θα σε κατευθύνει προς τα σωστά πρόσωπα και θα γίνει ο από μηχανής θεός σε ζητήματα που αφού προσπαθήσεις πολύ, η μόνη λύση θα είναι ένα... θαύμα. Δώσε έμφαση σε πνευματικές δραστηριότητες και οτιδήποτε σου παρέχει την ευκαιρία να απαλλαχθείς από ένα σημαντικό κομμάτι αρνητικού κάρματος. Η συγχώρεση θα είναι πιο εύκολη.

2) Ο Δίας μπαίνει τον Σεπτέμβριο του 2016 στο ζώδιό σου και η ζωή γίνεται γλυκιά. Θα νιώθεις ότι επιτέλους μετά από πολλά χρόνια μπορείς να ζήσεις κάτι πολύ καλό. Έχει να βρεθεί σε αυτή τη θέση 12 χρόνια και σίγουρα, με όλα όσα έχεις περάσει την τελευταία πενταετία από τα σφυροκοπήματα του Κρόνου, Πλούτωνα και Ουρανού θα νιώσεις τη διαφορά. Θέλεις να ξαναβρείς τον εαυτό σου, να φτιάξεις τη ζωή σου και αρπάζοντας ευκαιρίες και ανοίγοντας τα φτερά σου, η ζωή θα σου φανεί πιο ωραία και αισιόδοξη. Εννοείται ότι δεν πρέπει να τα περιμένεις όλα στα πιάτο. Χτύπα πόρτες, κυνήγα την τύχη σου και θα την πιάσεις. Δεν χρειάζονται υπερβολές ούτε από την πολύ χαρά να το ρίξεις στο φαί και τα κιλά να κάνουν τη ζυγαριά σου να αναστενάξει.

3) Το μεγάλο σου σαράκι θα είναι ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Με τον Πλούτωνα να συνεχίζει να διασχίζει τον Αιγόκερω, μοιραία γεγονότα προκαλούν τρομερές αλλαγές στις σχέσεις με τους γονείς ή μεταβάλλουν τις οικογενειακές συνθήκες. Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 3/10 και 14/10 ή έχεις τον Ωροσκόπο ανάμεσα στην 9η και την 20η μοίρα θα αρχίσεις να βιώνεις σχετικά προβλήματα. Ο πόνος, θα είναι μεγάλος και ας τον κρύβεις βαθιά μέσα. Μη φοβηθείς τόσο, ώστε να πανικοβληθείς ή να σε πάρει από κάτω και μη νιώσεις ότι το σύμπαν σε τιμωρεί για κάτι. Θέλει απλά να γίνεις ανθεκτικός σε τέτοιου είδους κακουχίες. Μετά από χρόνια θα καταλάβεις πόσο πιο δυνατή θα έχει γίνει η ψυχή σου.

4) Θα ζητήσεις την απελευθέρωσή σου από μια σχέση ως τα ερχόμενα γενέθλια σου, αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 9/10 και 19/10 ή έχεις τον Ωροσκόπο ανάμεσα στην 18η και την 22η μοίρα. Ίσως, πάλι ο Ουρανός να διελαύνει ήδη τον οίκο των σχέσεων και να έχεις βγει από ένα γάμο ή να έχεις σπάσει μια συνεργασία και τώρα να ζητάς να ζήσεις κάτι το συναρπαστικό. Πλέον, δεν θα ακολουθείς τα «πρέπει» των άλλων αλλά αυτά που -μέρα με τη μέρα- θα ανακαλύπτεις ότι είναι τα δικά σου. Μην απορήσεις αν κάνεις σχέση με διαφορά ηλικίας ή μπεις γρήγορα σε μια δέσμευση. Αν είσαι μόνος/η, ίσως ξανά μπεις στο ερωτικό παιχνίδι απρόβλεπτα. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή σου. Με λίγα λόγια ο τομέας «σχέσεις» θα σε βγάλει από τη ζώνη «ξέρω τι να περιμένω» και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα κάνει ξαφνική επανεκκίνηση.

5) Κάθε χρόνο συνήθως οι άνθρωποι γίνονται πιο σοφοί και με τον Κρόνο στον Τοξότη να διελαύνει τον 3ο ηλιακό σου οίκο σημαντικά μαθήματα και διδάγματα θα λάβεις μέσα από αδέρφια, κοντινούς συγγενείς και άτομα από το κοντινό σου περίγυρο ως τα επόμενα γενέθλια σου. Αν και γενικά, πάντα βρίσκεις έναν τρόπο να μην παίρνεις τα πράγματα βαριά και να δείχνεις θετικός/η και ευχάριστος/η, μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα μπεις στη διαδικασία να «σοβαρέψεις» το επικοινωνιακό σου προφίλ και να «δυσκολέψεις» να σε πλησιάζουν άτομα που σε έχουν απορρίψει, πονέσει ή δεν ξέρουν τι θέλουν από σένα. Μην το κάνεις όμως και με άτομα που σε νοιάζονται και σε αγαπούν.

6) Φτάσαμε στους μήνες που θέλουν προσοχή ως τα επόμενα γενέθλιά σου, καθώς θα πυροδοτηθούν οι δυσκολίες με τις οποίες οι «βαριοί» πλανήτες σε έχουν «σημαδέψει». 13/11 ως 4/1/2016 που ο Άρης θα είναι στο Ζυγό, ο Ιανουάριος του 2016 με τη Νέα Σελήνη (10/1) στον Αιγόκερω στην 19η μοίρα να πυροδοτεί τα ζητήματα σπιτιού, ο Μάρτιος που η Σεληνιακή Έκλειψη (23/3) συμβαίνει στο ζώδιο σου στην 3η μοίρα και θα πρέπει να προσέχεις την υγεία σου, ο Απρίλιος που φέρνει στο προσκήνιο ζήτημα σχέσεων με την Νέα Σελήνη (7/4) στον Κριό στην 18η μοίρα και ο Ιούλιος που μέσα από δύσκολες καταστάσεις που αρχίζουν κοντά στις 4/7 σε ωθεί να κάνεις ένα νέο βήμα στα επαγγελματικά σου. Αυτές είναι περίοδοι κρίσης που καλό είναι να ξέρεις από τώρα για να προετοιμαστείς ανάλογα.

7) Και τελειώνουμε με τα χρονικά διαστήματα που θα έχουν θετικό πρόσημο για τη ζωή σου, τον έρωτα και τα οικονομικά σου και καλείσαι όχι παθητικά να περιμένεις αλλά να σχεδιάσεις πως θα αξιοποιήσεις. Οι πιο θετικές περίοδοι τους επόμενους 12 μήνες είναι: ο Φεβρουάριος με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (8/2), το διάστημα 17/2/2016-12/3/2016 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, ο Ιούνιος με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους(5/6), το διάστημα 24/52015-18/6/2016 με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Το σύμπαν σου δίνει ιδιαίτερο αβαντάζ αυτές τις περιόδους. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved