Αστρολογικές επιτυχίες 2014: Οι προβλέψεις του Γιάννη Ριζόπουλου

Το astrology.gr θυμάται ορισμένες από τις προβλέψεις του 2014 που φιλοξενήθηκαν στις σελίδες του και επιβεβαιώθηκαν από τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο

Αστρολογικές επιτυχίες 2014: Οι προβλέψεις του Γιάννη Ριζόπουλου

Για μια ακόμη χρονιά ο εκλεκτός συνεργάτης του astrology.gr επιβεβαιώθηκε σε μια σειρά από προβλέψεις για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Aς θυμηθούμε τις σημαντικότερες από αυτές.

Η μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης

Οι πολιτικές εξελίξεις

Ξεκινώντας από την μεγάλη εικόνα μπορείτε να ανατρέξετε στις προβλέψεις για την Ελλάδα, όπου υπάρχουν... όλα, από τις οικονομικές δυσκολίες, μέχρι τις πολιτικές αναταράξεις και την επερχόμενη κυβερνητική αλλαγή στο άρθρο Ελλάδα 2014: Η οικονομία και η κοινωνία στα άκρα

Όσον αφορά στις εξελίξεις ειδικότερα στην Οικονομία και την Πολιτική, ο κ Ριζόπουλος τα... συνόψισε όλα σε ένα σχετικά πρόσφατο άρθρο του με τον τίτλο «Ελληνική Οικονομία: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου»

Προηγήθηκαν βέβαια και οι εκλογές του Μαΐου (Περιφερειακές και Ευρωεκλογές), όπου ο κ Ριζόπουλος μας έδωσε πάλι... τα φώτα του!

Εκλογές 2014: Μια ακόμη δικαίωση για το astrology.gr!

Εδώ να σημειώσουμε ότι, όπως θα διαβάσετε κι εσείς, τόσο η ανοδική πορεία του κ Τσίπρα, όσο και οι πτωτικές τάσεις για τους πρωταγωνιστές της μέχρι πρόσφατα συγκυβέρνησης, τους κκ Σαμαρά και Βενιζέλο είναι αστρολογικά διακριτές εδώ και πολύ καιρό. Αυτό εξ άλλου είναι και το νόημα της αστρολογικής πρόβλεψης, να «βλέπει» τις εξελίξεις σε ανύποπτο χρόνο και πολύ πριν δρομολογηθούν.

Οι παγκόσμιες εξελίξεις

Ανάλογα εντυπωσιακή είναι και η επαλήθευση ενός παλαιότερου άρθρου του κ Ριζόπουλου (από τον Φεβρουάριο του 2011) αναφορικά με την τότε «Αραβική άνοιξη» και την εξέλιξη της σε «τζιχάντ».
Ο τίτλος είναι χαρακτηριστικός:
«Η Αραβική ανάφλεξη: Περιμένοντας τα χειρότερα» και όπως σημειώνει ο ίδιος ο κ Ριζόπουλος «το άρθρο έχει αρκετά τεχνικά στοιχεία αλλά ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνετε από ωροσκόπια αξίζει να σταθείτε στα συμπεράσματα»

Στην ίδια κατηγορία ανήκει κι ένα αρκούντως προφητικό άρθρο από τον Σεπτέμβριο του 2010: «Η παγκόσμια ισορροπία σε νέες περιπέτειες».

Αυτά προς το παρόν και βέβαια περιμένουμε με ενδιαφέρον τις γραπτές προβλέψεις του κ Ριζόπουλου για τις εξελίξεις στην Ελλάδα το 2015. Αν και μας έχει δώσει ήδη μια πρόγευση από πέρυσι αλλά και στα πρόσφατα βίντεο με τον Karl Heinz Ottinger.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλο και κάτι... συναρπαστικό θα μας γράψει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved